Το μίνι-σκάνδαλο της πριγκίπισσας Κέιτ

08.12.2011
Ήρθε η ώρα να κάνει την? ανατροπή η 29χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ και εμφανίστηκε δημοσίως με φόρεμα πολύ πιο κοντό από το συνηθισμένο, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.  


Ήρθε η ώρα να κάνει την? ανατροπή η 29χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ και εμφανίστηκε δημοσίως με φόρεμα πολύ πιο κοντό από το συνηθισμένο, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Η Κάθριν (Catherine) συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και τα πεθερικά της, πρίγκιπα Κάρολο (prince Charles) και Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλλης (Camilla, duchess of Cornwall) έφτασαν με όλες τις τιμές στο Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ για να παρακολουθήσουν συναυλία του Γκάρι Μπάρλοου (Gary Barlow).

Η συναυλία όχι μόνο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αλλά το μεγαλύτερο μέρος από τα έσοδά της θα απορροφηθούν για τους σκοπούς του ιδρύματος του νεαρού πρίγκιπα και του αδελφού του, Foundation of Prince William and Prince Harry.

Χωρίς να ξεφεύγει το σύνηθες συντηρητικό στυλ στο ντύσιμό της, η Κέιτ επέλεξε αυτή τη βραδιά για να κάνει κάτι ξεχωριστό: να κοντύνει τη φούστα της.

Έτσι, η πάντα κομψή πριγκίπισσα φόρεσε ένα φόρεμα με κρεμ βάση και μαύρη δαντέλα πολύ πιο πάνω από το γόνατο ?πρώτη έκπληξη- αξίας £69.99 από το κατάστημα Zara ?δεύτερη έκπληξη

Βέβαια, για να μην ξεχνιόμαστε και τελείως, η Κέιτ συνδύασε και δύο αγαπημένα της, συντηρητικά στοιχεία και έφερε το λουκ πιο κοντά της. Το μαύρο οπάκ καλσόν και το μαύρο Ralph Lauren τζάκετ ?που έχει ξαναφορέσει, παρεμπιπτόντως, τη μέρα μετά τον γάμο της- συμπλήρωσαν την εικόνα με τον καλύτερο τρόπο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι και εκείνη τη φορά ?την επομένη του γάμου της, δηλαδή- είχε πάλι επιλέξει ένα φόρεμα από την ίδια αλυσίδα καταστημάτων, αξίας £49.99, το οποίο φυσικά ξεπούλησε σε χρόνο μηδέν.

Η Καμίλα, η οποία έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με την εξ αγχιστείας νύφη της, φορούσε ένα κεντημένο βελούδινο σακάκι και μια φούστα δια χειρός της σχεδιάστριας Άννα Βάλενταϊν (Anna Valentine), ενώ οι γαλαζοαίματοι σύζυγοί τους επέλεξαν κοστούμια σε μπλε χρώμα τα οποία ο μεν Γουίλιαμ συνδύασε με κόκκινο χρώμα για αντίθεση ενώ ο πατέρας του με μια της ίδιας απόχρωσης.

Στην είσοδο του Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ την υψηλή ομήγυρη υποδέχτηκε ο ίδιος ο τραγουδιστής των "Take That" ο οποίος δήλωσε συγκινημένος και ενθουσιασμένος για το γεγονός.

Ζωή Κίττα