Μακόναχι: το περίεργο όνομα του νεογέννητου γιου

31.12.2012
Η γυναίκα του διάσημου ηθοποιού γέννησε το τρίτο παιδάκι τους την Παρασκευή και ο μπαμπάς ανακοίνωσε το –κάπως παράξενο- όνομά του.

"Ο γιος μας, Λίβινγκστον Άλβες ΜακΚόναχι (Livingston Alves McConaughey) γεννήθηκε στις 7:43 πμ στις 28.12.2012. Ήρθε στον κόσμο στα 4 κιλά και 53 εκατοστά", καμάρωσε ο Μάθιου ΚακΚόναχι (Matthew McConaughey) στον λογαριασμό του στο WhoSay ευχαριστώντας όλο τον κόσμο για τις ευχές τους και ευχόμενος με τη σειρά του "Καλή χρονιά σε όλους".

Τα μεγαλύτερα παιδιά του Μάθιου και της Καμίλα ΜακΚόναχι –που είναι ζευγάρι από το 2006, είναι ο 4χρονος Λίβαϊ (Levi) και η 3χρονη Βίντα (Vida).

Με τόσο απλά και "σύντομα" ονόματα στα πρώτα παιδιά, η επιλογή του "Λίβινγκστον" για το νεογέννητο προκαλεί μεγάλη έκπληξη.

Σε μια πρώτη εξήγηση, λοιπόν, θα μπορούσε το όνομα να παραπέμπει στην ομώνυμη πόλη που βρίσκεται ανάμεσα στο Όστιν, όπου μένει η οικογένεια ΜακΚόναχι και το Ουβάλντε όπου ο Μάθιου μεγάλωσε ενώ είναι και εκείνοι που φτάνουν τον συσχετισμό στις σκωτσέζικες ρίζες του ηθοποιού.

Όπως και είναι, να τους ζήσει ο μικρούλης.

Ζ. Κ.