Μάθε πότε ακριβώς γεννάει η 6 μηνών Κέιτ

05.04.2013
Οι υπόλοιπες έγκυες στον πλανήτη που έχουν ήδη φτάσει τον έκτο μήνα, προβάρουν καθημερινά χαλαρά φουστανάκια εγκυμοσύνης, δέχονται κριτική για τα κιλά τους (βλέπε Κιμ Καρντάσιαν) και κυκλοφορούν μόνο με φλατ παπούτσια. Οι υπόλοιπες, γιατί στη Βρετανία ψάχνουν με το κυάλι να δουν την φουσκωμένη κοιλιά της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Το πριγκιπικό ζεύγος επισκέφτηκε χθες ένα άσυλο αστέγων και βρέθηκε ανάμεσα σε πολλές παιδικές αγκαλιές. Η 31χρονη Κέιτ έκρυβε για μια ακόμα φορά πολύ καλά την κοιλιά της κάτω από ένα καρώ παλτό ενώ προφανώς τα πόδια της δεν είναι καθόλου πρησμένα αφού επέλεξε μαύρες σουέντ μπότες με τακούνι.

Και όχι μόνο τούτο. Η Κέιτ υπήρξε λαλίστατη σχετικά και με την καταληκτική ημερομηνία ερχομού του/της διαδόχου. Στην ανακοίνωσή του το παλάτι είχε αναφέρει πως περιμένουμε πριγκιπικό μωρό τον Ιούλιο αρνούμενο να μπει σε λεπτομέρειες.

Αντιθέτως η Κέιτ απάντησε σε ερώτηση της υπευθύνου του ασύλου, Ρέιτσελ Σόγερ (Rachel Sawyer) που αφορούσε την ημερομηνία που περιμένει το μωρό της, λέγοντας:

''Το περιμένουμε στα μέσα Ιουλίου αλλά ξέρετε ότι τα μωρά ακολουθούν τη δική τους ατζέντα'', ενώ τόνισε πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ καταγράφει ήδη πιθανά ονόματα αγοριών και κοριτσιών που στέλνουν φίλοι και γνωστοί για να δουν ποιο τους αρέσει.

Όπως καταλάβατε, το φύλο του μωρού θα αργήσουν να το φανερώσουν και στα χέρια μας έχουμε μόνο την γκάφα της Μίντλετον που μας αφήνει να πιθανολογούμε πως το μωρό που κυοφορεί είναι γένους θηλυκού.

Κατά τα άλλα, η Μίντλετον αποκάλυψε πως θα αφήσει στην άκρη τα βασιλικά της καθήκοντα γύρω στον Ιούνη, πως δεν έχει επιλέξει ακόμα νταντά και πως προσπαθεί να μάθει να πλέκει, κάτι που δεν καταφέρνει. Στο μπάσκετ βέβαια, την είδαμε να σκίζει, αφού έγκυος ούσα, η Κέιτ έπαιξε μπάσκετ και έβαλε και καλάθια!

Για την ιστορία, να τονίσουμε πως κατά πάσα πιθανότητα, το μωρό δεν θα γεννηθεί ανήμερα στα γενέθλια της Νταϊάνας όπως περιμέναμε την 1η Ιουλίου αλλά μάλλον στα γενέθλια της Καμίλα, στις 17 Ιουλίου. Βέβαια, το μωρό, θα αποφασίσει!

Κατερίνα Π.