Κέιτ, Πίπα και Καμίλα κάνουν πάρτι για το μωρό!

31.05.2013
Οι καιροί αλλάζουν σε όλους τους τομείς και το βρετανικό παλάτι βάζει νερό στο κρασί του. Το πρώτο γαλαζοαίματο "Baby Shower" είναι γεγονός.

Η Κέιτ (Kate) αναμένεται να γεννήσει τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγο Γουίλιαμ (William) τον Ιούλιο και, όπως γίνεται γνωστό σήμερα, ετοιμάζεται να γιορτάσει την άφιξή του με ένα πάρτι ειδικά για εκείνο.

Κατά το προσφιλές έθιμο του εξωτερικού λίγο πριν τη γέννηση ενός μωρού, διοργανώνεται ένα πάρτι προς τιμή του (Baby Shower το λεγόμενο) όπου –κυρίως- γυναίκες φίλες και συγγενείς της οικογένειας το "λούζουν" με δώρα.

Μέχρι σήμερα αυτό το έθιμο δεν είχε περάσει τις πόρτες του Μπάκινχαμ αλλά να που έφτασε η στιγμή και η βασίλισσα Ελισάβετ (queen Elisabeth) να δώσει την έγκρισή της και για αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πάρτι θα δοθεί στο πατρικό σπίτι της 31χρονης μέλλουσας μανούλας και θα φέρει την οικογενειακή υπογραφή των Μίντλετον αφού η αδελφή Πίπα (Pippa) έχει αναλάβει την οργάνωση και ο αδελφός Τζέιμς (James) την τούρτα-υπερπαραγωγή που ακόμη δεν ξέρουμε τι σχήμα θα έχει.

Παρότι το πάρτι δεν έχει γίνει ακόμη, φωτογραφίες με όλη την υψηλή ομήγυρη να διασκεδάζει γύρω από την κοιλίτσα της Κέιτ έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Πώς; Η Άλισον Τζάκσον (Alison Jackson) έβαλε ξανά το χεράκι της –ή μάλλον τον φακό της.

Η βρετανίδα φωτογράφος ειδικεύεται στις αναπαραστάσεις ζωής των διασήμων βρίσκοντας πάντα τους πιο κατάλληλους σωσίες και αναβιώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκάστοτε περίπτωση.

Η συγκεκριμένη –ομολογουμένως πολύ επιτυχημένη δουλειά- ήταν απευθείας ανάθεση από την εταιρεία Shloer και απεικονίζει την έγκυο Κέιτ με φούξια φόρεμα στον καναπέ περικυκλωμένη από τις "δικές" της γυναίκες: τη μαμά Κάρολ, την αδελφή Πίπα, την πεθερά Καμίλα και τη γιαγιά Ελισάβετ, φυσικά.

Εμείς να ευχηθούμε απλά, "Καλή λευτεριά! "

Ζ. Κ.