Άπλυτος πρίγκηψ: Γιατί ο Χάρι έκοψε το... σαπούνι;

05.06.2013
Παλιότερα ο μικρός αδελφός του Γουίλιαμ (William) είχε παραδεχτεί ότι είχε μείνει άλουστος επί δύο (!) χρόνια. Τώρα έκοψε και το ντους. Τι έγινε ρε παιδιά;

Μία νέα –ανησυχητική- μόδα γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στη Μεγάλη Βρετανία. "Cleansing Reduction" ("Πλενόμαστε λιγότερο" θα μπορούσαμε την αποδώσουμε ελεύθερα στα ελληνικά) λέγεται και όπως γίνεται αμέσως αντιληπτό, ωθεί τους "οπαδούς" της να… μαλώσουν με το νερό.

Έρευνες θέλουν ήδη το 41% των ανδρών και το 33% των γυναικών στη Βρετανία να έχουν κόψει το καθημερινό ντους έχοντας αποδεχτεί αυτό που υποστηρίζει το κίνημα. Ότι δηλαδή "το συχνό πλύσιμο μπορεί να αφαιρέσει από τα μαλλιά και το δέρμα βασικά έλαια κάνοντάς τα πιο ευάλωτα στους ιούς αλλάζοντας τελικά το ph της επιδερμίδας".

Ο πρίγκιπας Χάρι (Harry) –ο οποίος λέγεται ότι δεν αγαπά και πολύ το νερό- φαίνεται ότι βρήκε τη δικαιολογία που ήθελε για την… απλυσιά του.

Το κίνημα θεωρεί ότι ένα με δύο ντουσάκια την εβδομάδα είναι "μια χαρά", ενώ αντίθετα επιβάλει το πολύ συχνό πλύσιμο των χεριών.

Όσο για τον άτακτο γαλαζοαίματο; Φήμες θέλουν την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ να ρωτά τον εγγονό της γιατί είναι τόσο βρώμικος. "Πλένομαι μια φορά την εβδομάδα γιαγιάκα μου, για να κάνω οικονομία στο νερό", λέγεται ότι απάντησε ο 28χρονος πρίγκιπας τον οποίο οι κακές γλώσσες θέλουν να παντρεύεται την καλή του Κρεσίντα Μπόνας (Cressinda Bonas) πριν βγει αυτός ο χρόνος.

Ζ. Κ.