Η τελευταία εμφάνιση της Κέιτ πριν από τη γέννα

17.06.2013
Ε ναι λοιπόν! Ήρθε η στιγμή που η μέλλουσα μανούλα ολοκλήρωσε τον κύκλο των επίσημων υποχρεώσεών και αποσύρεται μέχρι να γίνει μανούλα.

Με πιθανή ημερομηνία τοκετού στα μέσα Ιουλίου, η Κέιτ (Kate) λίγο ακόμη και θα το γεννούσε το πριγκιπόπουλο στον… δρόμο.

Μετά την ταλαιπωρία των πρώτων εβδομάδων της εγκυμοσύνης, η 32χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) υπήρξε ιδιαίτερα ενεργή τους τελευταίους μήνες στις δημόσιες εμφανίσεις.

Την περασμένη εβδομάδα η δούκισσα του Κέιμπριτζ έγινε νονά (!) πραγματοποιώντας την τελευταία επίσημη σόλο εμφάνιση μέχρι να γεννήσει και χθες την τελευταία στο πλευρό του συζύγου.

Μαζί με σύσσωμη τη βασιλική οικογένεια, η Κέιτ έδωσε το "παρών" στις εντυπωσιακές εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή των 87ων γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ (queen Elisabeth).

Και παρότι η Βρετανίδα μονάρχης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, όλη η προσοχή έπεσε επάνω στην έγκυο Κέιτ, η οποία έλαμπε μέσα στο ροζ κουφετί Αλεξάντερ ΜακΚουίν παλτό που φορούσε και δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελάει.

Ούτε μέσα την άμαξα όπου κάθισε δίπλα στην πεθερά της, Καμίλα (Camilla) και απέναντι στον κουνιάδο της, Χάρι (Harry), ούτε και επάνω στο μπαλκόνι με όλους τους υπόλοιπους συγγενείς.

Με αυτή την εμφάνιση λοιπόν κλείνει ένα κεφάλαιο στη ζωή του πριγκιπικού ζεύγους. Το επόμενο αναμένεται με αγωνία να ανοίξει με την άφιξη του μωρού τους τον Ιούλιο. Με το καλό!