Κέιτ: Ο μεγαλύτερος πανικός της πριν από τη γέννα

18.06.2013
Έναν μήνα πριν γίνει μανούλα η δούκισσα της Κέιμπριτζ λέγεται ότι βιώνει έναν πολύ δυνατό φόβο.

Η Κέιτ (Kate) πραγματοποίησε ήδη τις δύο τελευταίες επίσημες εμφανίσεις μέχρι να γεννήσει –μία σόλο και μία με τον σύζυγό της-, όμως, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό περιοδικό "Now" είναι πολύ αγχωμένη "μήπως και ο Γουίλιαμ (William) δεν καταφέρει να είναι παρών όταν έρθει το μωρό".

Ο 31χρονος πρίγκιπας εργάζεται ως πιλότος στα ελικόπτερα διάσωσης της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας και είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος στο καθήκον –κατά γενική ομολογία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, "δεν θα χαρεί ιδιαίτερης μεταχείρισης ο δεύτερος στη σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου". "Δύο εβδομάδες άδεια δικαιούνται όλοι, τόσο θα πάρει και εκείνος", λέγεται ότι μεταφέρουν ανώτεροί του.

Ο Γουίλιαμ σκοπεύει να πάρει την άδεια λίγο καιρό πριν την πιθανή ημερομηνία τοκετού, έτσι ώστε να είναι κοντά στην αγαπημένη του πριν και μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, όμως δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι έκτακτο που θα απαιτήσει από εκείνον να διακόψει την άδεια.

Και αυτό είναι που "τρέμει" η μέλλουσα μανούλα, που γνωρίζει καλά πόσο "απαιτητική" είναι η δουλειά του αγαπημένου της και πόσο δοσμένος σε αυτή είναι εκείνος.

"Μη με αφήσεις. Σε χρειάζομαι στο πλάι μου", ήταν τα λόγια με τα οποία -σύμφωνα με την πηγή του περιοδικού- η Κέιτ εξέφρασε στον Γουίλιαμ τα συναισθήματά της.

Παρότι πολύ γενναία συνήθως, η νεαρή δούκισσα νιώθει μια μικρή αδυναμία αυτή την εποχή και δεν ντρέπεται να την παραδεχτεί.

Ζ. Κ.