Συναγερμός στη Βρετανία: έρχεται το πριγκιπόπουλο

20.07.2013
Από στιγμή σε στιγμή φαίνεται ότι θα γεννήσει η δούκισσα του Κέιμπριτζ, παρόλο που ακόμη επίσημα δεν υπάρχει κανένα σχόλιο.

Λίγο πριν τελειώσει και αυτή η μέρα (19/7/2013), η δεύτερη "επίσημη" πιθανή ημερομηνία που δινόταν από στόμα σε στόμα για την άφιξη του -ή της- διαδόχου μετά τις 13/4/2013, και ακόμη περιμένουμε.
Όμως μια κάποια κίνηση υπήρξε, γεγονός που μαρτυρά ότι "ξεκίνησε ο χορός".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτής της εβδομάδας η Κέιτ (Kate) είχε μετακομίσει στο σπίτι των γονιών της πριν τη γέννα, για να μην είναι μόνη της καθώς ο Γουίλιαμ (William) θα δούλευε μέχρι και την τελευταία στιγμή, έτσι ώστε η άδεια που δικαιούται να χρησιμοποιηθεί πιο ουσιαστικά μετά την άφιξη του απογόνου. Όπως κάνουμε και όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί, ένα πράγμα!

Όμως, τα πολύ τελευταία νέα θέλουν την Κέιτ και τον Γουίλιαμ να έχουν επιστρέψει εσπευσμένα στο Λονδίνο από το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που χαρακτηρίζει επιβεβαιωμένες, το περιοδικό Us Weekly μεταδίδει ότι σήμερα στις 3 το απόγευμα αναχώρησαν από το κτήμα τον Μίντλετον στο Μπάκλμπερι, η δούκισσα και ο δούκας του Κέιμπριτζ μαζί με όλη τη φρουρά που τους συνόδευε.

Δεν έγινε γνωστό αν η "πομπή" κατευθύνθηκε αμέσως στο μαιευτήριο Σεντ Μέρι όπου έχει ανακοινωθεί ότι θα γεννήσει η 32χρονη Κέιτ, ή στο σπίτι του ζεύγους στο παλάτι του Κένσινγκτον, όμως το γεγονός της επιστροφής στο Λονδίνο και μόνο δεν μπορεί να εκτιμηθεί ως τυχαίο.

Προφανώς ο Γουίλιαμ, θορυβημένος από την "καθυστέρηση" στην άφιξη του μωρού βρέθηκε κοντά στην καλή του νωρίτερα από ό,τι είχε προγραμματίσει και τη συνόδεψε στο Λονδίνο.

Έρχεται το πριγκιπόπουλο και σήμανε συναγερμός στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο.

Εξάλλου η Καμίλα (Camilla) το είχε πει: "Περιμένουμε το μωρό μέχρι το Σαββατοκύριακο". Για να μην αναφέρουμε το σχόλιο της ίδιας της βασίλισσας όταν ρωτήθηκε αν προτιμά αγόρι ή κορίτσι. Ουδόλως δεν τη νοιάζει το φύλο του μωρού την Ελισάβετ όμως "ας έρθει μέχρι το άλλο Σάββατο γιατί φεύγει διακοπές" και ποιος αλλάζει σχέδια τώρα...

"Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τις κινήσεις του δούκα και της δούκισσας, όπως δεν το κάνουμε ποτέ όταν αφορά τον ιδιωτικό τους χρόνο", απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις εκπρόσωπος του παλατιού.
Καλή λευτεριά να ευχηθούμε στη μέλλουσα μανούλα και "μ' έναν πόνο".

Ζ. Κ.