Ακόμα να γεννήσει η Κέιτ -τι πρόδωσε η μητέρα της

21.07.2013
Η 13η Ιουλίου, ημέρα που περιμέναμε τη γέννηση του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Το ίδιο και η 20η Ιουλίου, ημέρα που οι bookmakers έδιναν ως την πιο πιθανή για τη γέννηση του παιδιού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της δούκισσας Κάθριν.

Ο χτεσινός συναγερμός έληξε τελικά χωρίς τον ερχομό του πριγκιπόπουλου και όλοι σήμερα αναρωτιούνται: Πότε θα γεννήσει τελικά η Κέιτ;

Μερικά δημοσιεύματα ήθελαν την 31χρονη Δούκισσα να έχει ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή για τη γέννηση του πριγκιπικού μωρού αλλά γρήγορα η φημολογία σταμάτησε αφού κύκλοι του παλατιού τόνισαν πως ουδέποτε υπήρξε επίσημη ανακοίνωση για τη γέννηση του γιου ή της κόρης του Γουίλιαμ στις 13 Ιούλη. Αντίθετα, αυτό που είχε τονιστεί ήταν πως η Κέιτ αναμένεται να γεννήσει μέσα στον Ιούλιο.

Τα πράγματα περιέπλεξε η δήλωση της Κάμίλα Πάρκερ, η οποία τόνισε στις αρχές της εβδομάδας πως το μωρό αναμένεται να έρθει στον κόσμο μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Νέα δεδομένα:

Σήμερα, το δίκτυο NBC όπως και το περιοδικό Hello, μεταδίδουν πως η Κάρολ Μίντλετον, μητέρα της Κέιτ, δήλωσε σε φίλους πως το πριγκιπόπουλο θα ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, γεγονός που από μόνο του σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την 23η Ιουλίου ή και αργότερα για να δούμε το διάδοχο.

Όπως μάλιστα τονίζει το Hello, τόσο ο Γουίλιαμ όσο και η Κάθριν χαλαρώνουν στο σπίτι των γονιών της, στο Berkshireτου Bucklebury, πολύ μακριά από το νοσοκομείο στο οποίο αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Κάθριν, στο νοσοκομείο St Mary's στο Paddington. Το γεγονός αυτό ανάγκασε μέρος των εκπορσώπων των μίντια να μεταναστεύσουν στο κοντινότερο νοσοκομείο στο σπίτι των Μίντλετον που δεν είναι άλλο από το Royal Berkshire στο Reading.

Σύμφωνα βέβαια με την Daily Star, το σενάριο γέννησης του πριγκιπικού μωρού στο νοσοκομείο του Reading στο οποίο ήρθε στον κόσμο η Κέιτ, δεν είναι πιθανό, καθώς αυτό θα σήμαινε πως η Κέιτ θα μοιραζόταν το δωμάτιό της με άλλες γυναίκες. Το εν λόγω νοσοκομείο δεν διαθέτει πριβέ δωμάτια ενώ και ο γιατρός της Κέιτ θα μπορύσε να έχει σε αυτό μόνο την επίβλαψη της γέννας κι όχι την ευθύνη αυτής.

Κ.Π