Έξαλλη η Κέιτ με τις ασωτίες του Γουίλιαμ

22.08.2013
Ένα μήνα ακριβώς συμπληρώνουμε σήμερα από τη γέννηση του πρίγκιπα Γεώργιου και φαίνεται πως ήδη υπάρχουν πρώτα σύννεφα που σκεπάζουν τον ουρανό ευτυχίας του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της δούκισσας του Κέιμπριτζ Κάθριν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού ταμπλόιντ περιοδικού Now, η Κέιτ είναι έξαλλη με το Γουίλιαμ. Ως γνωστόν, μετά από δύο εβδομάδες άδειας πατρότητας, ο Γουίλιαμ επέστρεψε στα καθήκοντά του ως πιλότος διασώστης και η πίεση ανατροφής του γιου τους, έπεσε στην Κέιτ.

Σα να μην έφτανε η απουσία του Γουίλιαμ λόγω δουλειάς, η κατάσταση επιβαρύνθηκε όταν ο πρίγκιπας αποφάσισε το Σαββατοκύριακο που είχε ρεπό να μην επιστρέψει στη γυναικούλα και το παιδί του αλλά να περάσει χρόνο με τον φίλο του Τζέιμς (James Meade) στο Ντέβον όπου τα αγόρια ήπιαν, έκαναν σερφ και άλλα παιχνίδια στην παραλία.

Παρά την προσπάθειά της να ''καταπιεί'' το περιστατικό, η Κέιτ έγινε έξαλλη και πηγή του περιοδικού αναφέρει πως από την ώρα που ο Γουίλιαμ επέστρεψε στα καθήκοντά του, η Κέιτ νιώθει πιεσμένη και απομονωμένη.

Σίγουρα η Δούκισσα έχει τη βοήθεια της μητέρας της Κάρολ αλλά μια έξοδος θα ήταν ό,τι πρέπει. Σε μια κίνηση να ξεπεράσει λίγο την απομόνωση, η Κέιτ προσκάλεσε φίλους στο σπίτι των γονιών της αλλά και πάλι δεν ένιωσε καλύτερα.

Πηγή αναφέρει πως η Κέιτ δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Γουίλιαμ μπορεί να βγαίνει και να διασκεδάζει ενώ αν κάνει και η ίδια κάτι παρόμοιο, όλος ο κόσμος θα την σχολιάσει που άφησε μόνο το παιδί της.

K.Π