Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μιλά για το δεύτερο μωρό

18.03.2014
Οκτώ μηνών είναι ο γιος του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ και οι φήμες θέλουν ήδη το αδελφάκι του στον δρόμο. Είναι όντως έτσι;

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) και η Κέιτ (Kate) του επισκέφτηκαν την Ιρλανδική Φρουρά στο Άλντερσοτ της Αγγλίας –και ως είθισται ντυμένοι στα… πράσινα.

Εκεί, σύμφωνα με την εφημερίδα "The Herald Scotland" ένας στρατιώτης ρώτησε τον 31χρονο γαλαζοαίματο –δεύτερο στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο- σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να περιμένει ήδη το δεύτερο παιδάκι του.

"Ίσως μια μέρα. Προς το παρόν το ένα είναι αρκετό", απάντησε αμέσως ο Γουίλιαμ, ο οποίος τον επόμενο μήνα θα πάρει τη σύζυγο και τον γιο τους και θα ξεκινήσουν για την προγραμματισμένη περιοδεία τους στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Δεν ετοιμάζεται κι άλλος διάδοχος προς το παρόν, λοιπόν.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, παρά την αρχική τους άρνηση για "εξωτερική βοήθεια", το πριγκιπικό ζεύγος βρήκε νταντά τη αρεσκείας του, μόνο που η ισπανική της καταγωγή συνάντησε μερικές αντιδράσεις από τους υπηκόους τους.

Όσο για τον μικρό πρίγκιπα; Ο Γεώργιος, λέγεται ότι απολαμβάνει τη φροντίδα των παππούδων Μίντλετον, οι οποίοι τον "κακομαθαίνουν τρελά". Και καλά κάνει...