Απίστευτο: Δες πώς έγινε η Κιμ Καρντάσιαν!

19.03.2014
Όσο και αν δεν το πιστεύει κανείς, η γυναίκα με τα κατσαρά μαλλιά, τα γυαλιά και τα αραιά δόντια είναι όντως η 33χρονη ριάλιτι σταρ!

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) αγνώριστη. Τόσο πολύ που ξεγέλασε ακόμη και τη αδελφή της, Κόρτνεϊ (Courteney).

Αυτός εξάλλου ήταν και ο αρχικός σκοπός. Να μην την αναγνωρίσει κανείς. Για τις ανάγκες ενός νέου σόου που υπογράφει η παραγωγός Γουέντι Γουίλιαμς (Wendy Williams) με τον εύγλωττο τίτλο "Celebrities Undercover".

Σκοπός της πρωτότυπης εκπομπής είναι ο κάθε σταρ πρωταγωνιστής να μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά, έτσι ώστε να ξεγελάσει μερικούς θαυμαστές του μαθαίνοντας αντικειμενικά τι πραγματικά πιστεύουν για εκείνον.

"Τιμώμενο πρόσωπο" της πρώτης εκπομπής ήταν, προφανώς, η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία εμφανίστηκε έτσι ακριβώς.

Η "Σίνθια", όπως ήταν το όνομα της "άλλης Κιμ" έπαιξε τον ρόλο θαυμάστριας του εαυτού της (!) και κάθισε μαζί με άλλες τρεις ανυποψίαστες φανς στο γραφείο παραγωγής του οικογενειακού σόου της "Keeping Up With The Kardashians" όπου –και καλά- θα περνούσαν από συνέντευξη για δουλειά σε κάποιον τομέα εκεί.

Η ψεύτικη βοηθός της πραγματικής Κιμ, λοιπόν, τους έβαλε σε μερικές δοκιμασίες για να τεστάρει την πίστη και τιμιότητά τους, όπου όλες ανταπεξήλθαν μετά φανών και λαμπάδων.

Όταν όμως ήρθε η στιγμή για τα αποκαλυπτήρια, έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Ε, δεν ήταν και λίγο. Πέρασαν μια μέρα μαζί με το είδωλό τους και ούτε που το είχαν πάρει είδηση…

Αργότερα, η Κιμ πήγε στο σπίτι της όπου αν και είχε αρχίσει να "ξεντύνεται", η μεγάλη αδελφή της "την πέρασε για μία από τις θαυμάστριες".

Δες μερικές ακόμη φωτογραφίες για να πάρεις μια καλύτερη γεύση από τη μεταμόρφωση.