Κέιτ, Γουίλιαμ και Γεώργιος σε "ιστορική" φωτογραφία

31.03.2014
Οκτώ μηνών έφτασε ο νεαρός πρίγκιπας και χαρίζει παιχνιδιάρικα χαμόγελα στην αγκαλιά της μαμάς του σε μια πόζα με πρωτοφανή αυθορμητισμό για... γαλαζοαίματο.

Από τη βάφτισή του, [από όπου και το στιγμιότυπο ακριβώς στη συνέχεια] τον περασμένο Οκτώβριο, είχαμε να τον δούμε επίσημα τον πρίγκιπα Γεώργιο (prince George) και να που το παλάτι φρόντισε να δώσει στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία του. Μαζί με τους γονείς του, φυσικά!

Και δεν πρόκειται για μια απλή φωτογραφία.

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας (που στη βρετανία γιορτάστηκε σήμερα, Κυριακή 30/3) η πριγκιπική οικογένεια ποζάρει σύσσωμη -μαζί με τον Λούπο, το αγαπημένο τους κόκερ, εννοείται- στο παράθυρο του διαμερίσματος 1Α του παλατιού του Κένσινγκτον.

Τη λήψη υπογράφει ο πολυβραβευμένος φωτογράφος Τζέισον Μπελ (Jason Bell) και για πολλούς θεωρείται μέχρι και ιστορική καθώς δεν υπάρχει προηγούμενο τόσο χαλαρής φωτογραφίας σε όλο το "γαλαζοαίματο" άλμπουμ του Μπάκινχαμ.

Σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά τη νέα εικόνα της οικογένειας εστιάζοντας στο στοιχείο της προσωπικότητας του νεαρού πρίγκιπα που γίνεται ορατό για πρώτη φορά.

Συνεπής στο νέο, φρέσκο και χαλαρό στυλ που φέρνουν στο βρετανικό στέμμα ο Γουίλιαμ και η Κέιτ η φωτογραφία απαθανατίζει τον 8 μηνών γαλαζοαίματο να μην έχει μάτια παρά για τον αγαπημένο του τετράποδο φίλο του, ο οποίος φαίνεται να του ανταποδίδει την αδυναμία.

Όσο για τον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ;

Η Κέιτ, κομψή και λαμπερή όπως πάντα κρατά στην αγκαλιά τον μονάκριβο γιο της, ο οποίος, παρεμπιπτόντως φορά ένα γαλάζιο πουλοβεράκι με το όνομά του κεντημένο μποστά, ενώ ο Γουίλιαμ ποζάρει σαφώς πιο ενηλικιωμένα και ώριμα από ποτέ.

Στο μεταξύ, θυμηθείτε την πρώτη επίσημη οικογενειακή φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότη λίγες μέρες μετά την γέννηση του Γεώργιου.