Σάλος με το γράμμα της Μπέκαμ στη Vogue

27.03.2014
Τον πόνο της δημοσίως αποφάσισε να εκφράσει η διάσημη σχεδιάστρια μόδας. Ή μήπως όχι;;;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει αυτές τις ώρες ένα γράμμα που φέρεται να υπογράφει η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) με παραλήπτρια την Άνα Γουίντουρ (Anna Wintour).

Η πανίσχυρη διευθύντρια της αμερικανικής "Vogue" –και κολλητή της Πος- πρόσφατα ταρακούνησε "συθέμελα" την παγκόσμια σόουμπιζ επιλέγοντας για εξώφυλλό της το ζεύγος Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) Κάνιε Γουεστ (Kanye West).

Ε, αυτό δεν φαίνεται να της το συγχωρεί η Βικτόρια η οποία "έχει φτύσει αίμα" για να μπει στα εξώφυλλα του διάσημου περιοδικού, όμως στην αμερικανική έκδοση δεν έφτασε η χάρη της. Το φυσάει και δεν κρυώνει λοιπόν η κυρία Μπέκαμ, δεν άντεξε και έγραψε μια ανοιχτή επιστολή την οποία και δημοσιεύει –και προφανώς έγραψε η ίδια- η μπλόγκερ Κέιτ Κέισι (Kate Casey) στη σελίδα της loveandnuckles.com ως εξής:

Ιδού λοιπόν τι γράφει (λέμε τώρα) η Βικτόρια Μπέκαμ σε αυτή την κατάθεση ψυχής:

Αγαπητή Άννα

Τι περισσότερο πρέπει να κάνω;

Αφαίρεσα τα εμφυτεύματα από το στήθος μου. Έκοψα τα εξτένσιον από τα μαλλιά μου. Σταμάτησα το γαλλικό μανικιούρ και επέστρεψα στο φυσικό μου χρώμα. Προσποιήθηκα ότι διαβάζω βιβλία. Δεσμεύτηκα να μη χαμογελώ ποτέ δημοσίως. Λιμοκτονώ και τα τελευταία χρόνια δεν τρώω τίποτα εκτός από βραστό αρακά και τσάι.

Τι άλλο να κάνω;

Είμαι σύμβολο του στυλ. Όλοι οι οίκοι μόδας θέλουν να φορέσω τα ρούχα τους. Όλοι, από τη βασίλισσα Ράνια μέχρι τη Γιολάντα από της "Νοικοκυρές του Μπέβερλι Χιλς" φορούν σχέδιά μου.
Αυτή κόβει τα φορέματα του Τομ Φορντ και τα κάνει τοπάκια. Πουλάει λεοπάρ κολάν στο Sears. Ξέρεις ποιος φορά τα ρούχα της; Η τρίτη μου βοηθός μου είπε μόλις ότι τα κορίτσια που εργάζονται σε ένα μαγαζί που τα πουλάει όλα $0.99 το κάνουν και η υπάλληλος στο Pet Smart.

Ξέρεις τι φόρεσα στον βασιλικό γάμο όταν ήμουν 8 μηνών έγκυος; Φόρεσα δικό μου ρούχο. Ένα μπλε σκούρο φόρεμα με κλειστό λαιμό και ασορτί ειδικά φτιαγμένα για μένα τακούνια Λουμπουτέν. Θυμάσαι τι φόρεσε εκείνη στο γκαλά της Met; Φόρεσε έναν καναπέ.

Και είναι αυτοί όντως το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στον κόσμο; Ο Ντέβιντ είναι διεθνής σταρ του αθλητισμού, μοντέλο και φιλάνθρωπος. Αυτός το τύπος φοράει μπλούζες με κουκούλες και δεν μπορεί να πουλήσει ούτε τα εισιτήρια των δικών του συναυλιών. Φοράει χρυσά δόντια. Δεν ξέρει καλή γραμματική. Εγώ ήμουν μία από τις Spice Girls.

Τι άλλο πρέπει να κάνω;

Με ζεστούς χαιρετισμούς
Βικτόρια

Η Βικτόρια Μπέκαμ δεν έχει απαντήσει ακόμη σχετικά με το όλο θέμα, όμως αν έχει χιούμορ θα το απολαύσει, όπως εμείς.