Γουίλιαμ & Κέιτ: τώρα πώς είπαμε ότι ποζάρουμε;

22.04.2014
Το ταξίδι του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ Κάθριν στην Αυστραλία συνεχίζεται.

Το πριγκιπικό ζεύγος, πόζαρε μάλιστα 31 χρόνια μετά τον πρίγκιπα Κάρολο και την αδικοχαμένη Νταϊάνα, στο ίδιο θρυλικό σημείο, στο "κόκκινο κέντρο" της αυστραλιανής ερήμου, με φόντο το μεγάλο βράχο του Ουλουρού, τον οποίο οι λευκοί άποικοι μετονόμασαν σε "Άγιερς Ροκ" (προς τιμήν ενός Αγγλοσάξωνα "άρχοντα".

Στην αρχή και παρά την χαλαρότητα που συνήθως τους διέπει σε σχέση με τους φωτογράφους, ο πρίγκιπας και η δούκισσα φάνηκαν διστακτικοί.

Κάνοντας χιούμορ, ο Γούλιαμ, ρώτησε την Κέιτ:

«Τώρα, τι λες να κάνουμε ότι λέμε»;

Η Κέιτ, που φρόντισε να ποζάρει με κρεμ δημιουργία της φίρμας ρούχων Hobbs, γύρισε προς τον σύζυγό της και συζήτησαν περαιτέρω σχετικά με την κατάσταση με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ να προσπαθεί να πάρει τα μαλλιά από το πρόσωπό της.

Τελικά, οι φωτογραφίες εμπρός στον ιερό πορτοκαλί βράχο, αποδείχτηκαν μαγικές και ο Γουίλιαμ τόνισε λίγα λεπτά αργότερα:

‘’Ήταν δύσκολο αλλά το τοπίο ήταν πανέμορφο. Μας κόπηκε η αναπνοή»!

Η όλη διαδικασία με τους φωτογραφίες διήρκησε γύρω στο ενάμιση λεπτό, με τους παπαράτσι να προσπαθούν να σταθούν όσο πιο μακριά από το ζευγάρι μπορούσαν, για να μην επηρεάσουν οι σκιές τους τις μαγικές φωτογραφίες.

Ο υπεύθυνος οδηγός του ταξιδιού Τζον Σουίνι (John Sweeney) που συνόδεψε το πριγκιπικό ζεύγος και σε αυτή του την εκδρομή στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αυστραλία, τόνισε πως φροντίζει να αφήνει το ζευγάρι να ευχαριστιέται την ηρεμία του στιγμές μόνο για τους δύο τους.

Και είναι αλήθεια πως ο περίπατος του ζευγαριού στο μονοπάτι Kuniya μετά την απογευματινή βροχή ανάμεσα σε δέντρα και φυλλωσιές, φάνηκε να είναι ιδιαίτερα ευχάριστος.

Ένα μικρό πλήθος κόσμου, είχε συγκεντρωθεί κοντά στο μονοπάτι και περίμενε να δει τον πρίγκιπα και τη Δούκισσα από κοντά, για περισσότερες από 8 ώρες σε θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 33 βαθμούς κελσίου.

Οι πρίγκιπες που δεν είχαν μαζί τους τον μικρό τους γιο Γεώργιο, μίλησαν και με τη φυλή Anangu του Ουλουρού και έζησαν όλη την τελετουργία υποδοχής τους με σεβασμό και προσήλωση.

Κ.Π