Γουίλιαμ & Κέιτ: τα ζουμερά μυστικά της περιοδείας

28.04.2014
Το πανάκριβο δώρο επετείου του πρίγκιπα στην καλή του, οι £6.000 που πλήρωσε σε… χτενίσματα εκείνη και άλλα ενδιαφέροντα παραλειπόμενα.

Ο Γουίλιαμ (William), η Κέιτ (Kate) και ο γιος τους, πρίγκιπας Γεώργιος (prince George) πραγματοποίησαν επίσημο ταξίδι 3 εβδομάδων σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Καθώς η πριγκιπική οικογένεια, λοιπόν, επέστρεψε στη βάση της, βρίσκουμε ευκαιρία να εστιάσουμε σε μερικές ζουμερές λεπτομέρειες εκείνων των ημερών.

Πρώτα και καλύτερα θα αναφερθούμε στο πανάκριβο δώρο που έκανε ο Γουίλιαμ στην Κέιτ του ενόψει της τρίτης επετείου του γάμου τους που είναι αύριο, 29 Απριλίου.

Για την περίσταση, ο 31χρονος πρίγκιπας δώρισε στη σύζυγό του ένα ρολόι, το οποίο μάλιστα της το έδωσε προκαταβολικά.

Πρόκειται για το μοντέλο Ballon Bleu του οίκου Cartier αξίας £3.600 (€ 4.370) το οποίο η 32χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν έβγαλε από το χέρι της σε όλη την περιοδεία.

Όμως, όπως μπορείτε να δείτε αν προσέξετε καλύτερα τη φωτογραφία υπάρχει και κάτι άλλο στο χέρι της Κέιτ που τραβά την προσοχή. Μαζί με το γνωστό μονόπετρο στο δάχτυλό της, η δούκισσα φορά ακόμη ένα δαχτυλίδι με μπριγιάν που λέγεται ότι της έκανε δώρο ο σύζυγός της για τη γέννηση του γιου τους.

Ο 9 μηνών Γεώργιος λέγεται ότι "άνθισε" κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού καθώς λέγεται ότι ευχαριστήθηκε βόλτες και… μασούλημα.

Εκτός από τα μαλλιά της μαμάς του που δεν άφηνε σε ησυχία, ο μικρός πρίγκιπας βγάζει δοντάκια, οπότε, όπως είναι φυσιολογικό, ό,τι πιάνει το βάζει στο στόμα του. Αλλά και τρώει καλά! Η ισπανίδα νταντά του δεν προλάβαινε να του αλέθει φαγητά –φτιαγμένα από ειδικά αγορασμένα βιολογικά προϊόντα- όλη μέρα. Πήρε τα πάνω του ο νεαρός στο ταξίδι, του έκανε καλό ο αέρας της Αυστραλίας και τώρα άντε να τον βάλεις ξανά στο πρόγραμμα…

Όσο για τα αγαπημένα γεύματα του μικρού πρίγκιπα; Γιαούρτι με λάχανο, φράουλα και αμάραντο (!) και πουρές με σπανάκι, γλυκοπατάτα και μήλο ή μπρόκολο με αχλάδι και βατόμουρο.
Περί ορέξεως…

Άλλη λεπτομέρεια που μάθαμε για την καθημερινή ζωή των σούπερ αθλητικών πριγκίπων στο μακρινό τους ταξίδι; Η Κέιτ δεν έχανε ευκαιρία για την πρωινή της γιόγκα και την καθημερινή της προπόνηση στην πισίνα (με 70 διαδρομές τη φορά!). Έτσι όμως κρατιέται σε φόρμα. Μέχρι και στην παραλία με πλατφόρμες έτρεξε η αθεόφοβη!!!

Πάντως, ως προς τη διατροφή τους, τόσο η ίδια όσο και ο Γουίλιαμ ήταν πολύ προσεκτικοί και είχαν ζητήσει πολλή προσοχή στα γεύματα των οικοδεσποτών τους, ώστε να μην ξεχειλώσουν (!) στο ταξίδι. Ακόμη και το κέικ είχαν απαγορεύσει από το απογευματινό τσάι.

Φρούτα, λαχανικά και ελαφρά γεύματα σε κάθε περίπτωση, μπάρες δημητριακών βρισκόταν πάντα στο αυτοκίνητο για παν ενδεχόμενο, πολύ νερό ενώ η δούκισσα υπέκυπτε σε καμία Κόκα λάιτ που και που και ο πρίγκιπας σε καμία μπυρίτσα. Για το καλό…

Όσο για τις εμφανίσεις της Κέιτ; Λέγεται ότι η γκαρνταρόμπα της πάντα προσεγμένης και κομψής δούκισσας τους Κέιμπριτζ έφτασε τα €47.000 ενώ τα χτενίσματά της κόστισαν €7.000. Άντε και στην επόμενη…