Μπάκινχαμ προς Πίπα: Σκάσε, επιτέλους!

03.07.2014
Άνοιξε το στοματάκι της η αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ και αυτό δεν άρεσε στους βρετανούς γαλαζοαίματους. Καθόλου!

Η Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) έδωσε πριν από λίγες μέρες την πρώτη της συνέντευξη εφ όλης της ύλη στην εκπομπή "Today Show" και τον Μάτ Λάουερ (Matt Lauer) του NBC και τα όσα είπε εκνεύρισαν, λένε, πολύ το παλάτι.

"Είναι έξαλλοι με την Πίπα και εύχονται όλοι να το βουλώσει. Είναι προφανές ότι η κοπέλα θέλει να διαχωρίσει την ταυτότητά της και να βγει από τη σκιά της αδελφής της, ωστόσο χρειάζεται να γνωρίζει τη θέση της", αποκαλύπτουν αριστοκρατικές πηγές στο RadarOnline τονίζοντας πως στο Μπάκινχαμ πρέπει να τους ήρθε "κεραμίδα" η συνέντευξη για την οποία δεν είχαν ιδέα από πιο πριν.

Άλλες πηγές, βέβαια, υποστηρίζουν ότι η 30χρονη Μίντλετον είχε πάρει το πράσινο φως από το Κλάρενς Χάουζ, δηλαδή από την Κέιτ και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, όμως σε κάθε περίπτωση, η βασίλισσα και οι "δικοί" της μάλλον δεν το γνώριζαν. Ούτε και το χάρηκαν φυσικά.

Ποιος ξέρει. Το σίγουρο, πάντως είναι ότι η Πίπα τον σκοπό της τον πέτυχε, ό,τι και αν είπαν οι γαλαζοαίματοι. Τη δημοσιότητα που ήθελε την πήρε. Τώρα μένει να δούμε πώς –και αν- τη χρησιμοποιήσει.