Βίντεο-σοκ με Τζολί υπό την επήρεια ναρκωτικών

09.07.2014
Σάλος έχει προκληθεί από ένα 16λεπτο βίντεο που καταγράφει τη διάσημη ηθοποιό όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, τα "σκοτεινά" χρόνια που ζούσε εξαρτημένη από ηρωΐνη και κοκαΐνη.

Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου από χθες μέσω του National Enquirer και καταγράφει την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) με πολύ ταλαιπωρημένη όψη, να περπατά πάνω κάτω μέσα σε ένα δωμάτιο αχούρι μιλώντας στο τηλέφωνο με τον πατέρα της, Γιον Βόιτ (Jon Voight) έχοντας μόλις κάνει χρήση ναρκωτικών.

Οι ισχυρισμοί, όπως και το υλικό ανήκουν στον Φράνκλιν Μέγιερ (Franklin Meyer), καταδικασμένο έμπορο ναρκωτικών, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενά του προμήθευε την 39χρονη σταρ με ηρωίνη και κοκαΐνη τη δεκαετία του '90.

Παραδίδοντας το βίντεο στο γνωστό ταμπλόιντ, ο Μέγιερ αποκαλύπτει πως εκείνη τη μέρα του 1999 είχε μόλις αγοράσει μια κάμερα, και μόλις μπήκε στο σπίτι της Τζολί, της παρέδωσε τα ναρκωτικά που είχε παραγγείλει και την άνοιξε για να τη δοκιμάσει.

Εκείνη μιλούσε στο τηλέφωνο με τον πατέρα της για θέματα του αδελφού και της μητέρας της -πάντα σύμφωνα με τον Μέγιερ- και η βιντεοσκόπηση έγινε εν γνώση της και με την έγκρισή της.

Η όψη της ανέκαθεν κακαλιάρας Αντζελίνα τρομάζει κάπως, με τα μάτια της μαύρα και βαθουλωμένα, ενώ κάποια στιγμή, καθώς βαδίζει πάνω κάτω σαν θεριό σε κλουβί, ξύνεται τόσο δυνατά που μαυρίζουν τα νύχια και μένουν κοκκινίλες στον ώμο.

Για την ιστορία, εκείνη την εποχή, η Αντζελίνα ήταν 24 ετών, έπαιρνε διαζύγιο από τον πρώτο σύζυγο, Τζόνι Λι Μίλερ (Johnny Lee Miller) και στη ζωή της είχε ήδη μπει ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton) τον οποίο τελικά παντρεύτηκε το 2000, ενώ ήταν η ίδια χρονιά όπου είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Το κορίτσι που άφησα πίσω μου", σε μια ερμηνεία που της χάρισε και το Όσκαρ της.

Η αλήθεια είναι πως η Αντζελίνα Τζολί, ουδέποτε έκρυψε εκείνα τα σκοτεινά χρόνια της ζωής της -πώς θα μπορούσε άλλωστε;- δηλώνοντας πόσο τυχερή είναι που τελικά επέζησε!

Σήμερα, η Άντζι ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του εδώ και εννέα χρόνια συντρόφου της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και τα έξι παιδιά τους, τρία υιοθετημένα και τρία βιολογικά, έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω της το παρελθόν, ενώ η φιλανθρωπική και ανθρωπιστική παρουσία της, της χάρισε πρόσφατα τον τίτλο της "ντέιμ" από τη βασίλισσα Ελισάβετ.