Μαθήματα μαγειρικής για την πριγκίπισσα Κέιτ

16.07.2014
Δεν ανακαινίζει τζάμπα τις κουζίνες στο παλάτι η δούκισσα του Κέιμπριτζ. Σκοπεύει να τις χρησιμοποιήσει με τον πιο... επαγγελματικό τρόπο!

Τελευταίες πληροφορίες μετέφεραν οργασμό εργασιών στο παλάτι του Κένσινκγκτον και συγκεκριμένα στις κουζίνες των διαμερισμάτων όπου μένουν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William), η Κέιτ (Κate) και ο Γεώργιός τους (prince George).

Και να που σήμερα μαθαίνουνε και το άλλο κομμάτι αυτής της ιστορίας που έρχεται να "κουμπώσει" λογικά και... νόστιμα!

Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό "Woman" η διάσημη τηλεοπτική σεφ Ρέιτσελ Κου (Rachel Khοο) η 32χρονη δούκισσα, η οποία ενδέχεται να είναι και πάλι έγκυος αυτή τη στιγμή που μιλάμε, παρακολουθησε έναν κύκλο από τα μαθήματα μαγειρικής που παραδίδει.

Τα μαθήματα της Κου πραγματοποιούνται στη μαγειρική σχολή του Λιθ (Leith's cookery school) είναι διάσημα και πολύ "ιδιαίτερα", όπως και ακριβά καθώς ο κάθε κύκλος κοστίζει £1.600 (€2.021).

"Η Κέιτ παρακολούθησε μία από τις τάξεις μου. Ήταν άρρωστη, όμως, μερικές μέρες, έτσι της πήγα εγώ σημειώσεις. Ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος, όμως πολύ κλειστός", αποκάλυψε η σεφ η οποία έγινε διάσημη μέσα από την εκπομπή "The Little Paris Kitchen" του BBC Two.

Για την ιστορία, η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι από ταξίδι που είχε κάνει το ζεύγος στο Κεμπέκ το 2011.