Κολλητή της Κέιτ αποκαλύπτει τη νέα εγκυμοσύνη

15.07.2014
Λίγες μέρες πριν ο πρίγκιπας Γεώργιος γίνει ενός έτους οι φήμες που τον θέλουν να αποκτά αδελφάκι οργιάζουν και πάλι.

Στις 22 Ιουλίου ο γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και της Κέιτ (Kate) θα σβήσει ένα κεράκι στην τούρτα του και σήμερα όλος ο βρετανικός Τύπος θέλει τη μανούλα του ξανά έγκυο.

Πηγή αυτού του νέου κύμματος φημών η Τζέσικα Χέι (Jessica Hay), κολλητή -όπως αυτοαποκαλείται- της 32χρονης δούκισσας του Κέιμπριτζ, η οποία μίλησε στην αυστραλέζικη "New Day".

Σύμφωνα με τη Χέιζ, η εγκυμοσύνη της Κέιτ έχει ήδη αρχίσει να δείχνει τα σημάδια της. "Το άκουσα από πολλές και διαφορετικές πηγές και όλοι λένε ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει σε μερικές εβδομάδες", υποστηρίζει η κοπέλα τονίζοντας ότι η "φίλη" της έχει ήδη πάρει μερικά κιλάκια και η κοιλιά της είναι ήδη πιο στρογγυλή.

Όσο για την ανακοίνωση, η Χέι υποστηρίζει πως αυτή τη φορά -αν όλα πάνε καλά- το ζευγάρι σκοπεύει να αργήσει να την κάνει. Την πρώτη φορά, να θυμίσουμε, το παλάτι είχε αναγκαστεί να δημοσιοποιήσει την εγκυμοσύνη της Κέιτ πολύ νωρίς καθώς η δούκισσα χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο καιρό.

"Το πρόσωπο της Κέιτ έχει στρογγυλέψει και εκείνη αλλάζει διαρκώς τα μαλλιά της για να κρύψει τα μαγουλάκια που είναι πολύ κόκκινα, αφήνει τα γκρίζα πάλι να φανούν και κάθε φορά που βγαίνει δημοσίως φροντίζει να κρατά κάτι πάνω από την κοιλιά της", λέει η Τζέσικα Χέι, γεγονός, όμως που δεν είναι και απόλυτα ακριβές, εδώ που τα λέμε...

Πάντως, με αφορμή το εν λόγω δημοσίευμα, το ΕΤ Canada επικοινώνησε με το παλάτι του Κένσινγκτον και μεταφέρει την εξής πληροφορία: "Η δούκισσα δεν έχει μιλήσει με την Τζέσικα Χέι εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Δεν έχει απολύτως καμία επαφή μαζί της".

Το κρατάμε λοιπόν κι αυτό και αναμένουμε.