Η Κέιτ θα μεγαλώσει τον πρίγκιπα όπως πει η Μπέκαμ!

04.08.2014
Στην Βικτόρια Μπέκαμ στράφηκε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν, για να αναζητήσει συμβουλές για την ανατροφή του γιου της, πρίγκιπα Γεώργιου.

Η 32χρονη Κέιτ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γιόρτασαν πρόσφατα τα πρώτα γενέθλια του γιου τους και η Κέιτ έχει ήδη αγχωθεί για το πώς θα μεγαλώσει τον μικρό πρίγκιπα. Για το λόγο αυτό και σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, η Κέιτ έχει ήδη ζητήσει τη συμβουλή και βοήθεια της κυρίας Μπέκαμ.

Ο Γουίλιαμ κάνει στενή παρέα με τον σύζυγο της Βικτόρια, Ντέιβιντ Μπέκαμ ενώ και η Posh έχει έρθει κοντά με την δούκισσα.

Σύμφωνα μάλιστα με τον περιοδικό Loοk, η Κέιτ θαυμάζει τον τρόπο με τον οποίο η Βικτόρια έχει μεγαλώσει τους τρεις γιους της, οι οποίοι φέρονται άψογα σε κάθε δημόσια και μη εμφάνισή τους. Η Κέιτ έχει ήδη ζητήσει, σύμφωνα με το περιοδικό, συμβουλές για να πετύχει το ίδιο με τον Γεώργιο και η εκπαίδευση του μικρού έχει ήδη ξεκινήσει με συμβουλές και τιπς από την Μπέκαμ.

Εν το μεταξύ και η Μπέκαμ νιώθει καλύτερα από ποτέ με τη συντροφιά της Κέιτ, αφού μετά την μετακόμισή της από το Λος Άντζελες, έχασε τη στενή φιλία σταρ όπως η Εύα Λονγκόρια, με την οποία είχαν έρθει αρκετά κοντά.

Οι δύο φιλενάδες, Βικτόρια και Κέιτ, περνάνε τόσο ωραία μαζί, που ήδη κανονίζουν να βγαίνουν ζευγαράκια με τους συζύγους τους.

K.Π