Νταϊάνα: Ήθελε την Καμίλα νεκρή & την απειλούσε

08.09.2014
Ένα νέο βιβλίο που εκδίδεται με αφορμή τα 30α γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι "φωτίζει" με διαφορετικό –και καθόλου λαμπερό τρόπο- τον χαρακτήρα της αδικοχαμένης μαμάς του.

H Πένι Τζούνορ (Penny Junor) έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο "Πρίγκιπας Χάρι: Αδελφός, Στρατιώτης, Γιος", το οποίο, προφανώς, ασχολείται διεξοδικά με τον μικρό γιο του πρίγκιπα Καρόλου (prince Charles) και της Νταϊάνα (Diana).

Στο πλαίσιο προώθησης του εν λόγω βιβλίου, η DailyMail δημοσιεύει στο κυριακάτικο φύλλο της αποσπάσματα ως προδημοσιεύσεις της επίσημης κυκλοφορίας του την ερχόμενη Πέμπτη.

Σε αυτά που διαβάζουμε στο χθεσινό φύλλο η βιογράφος εστιάζει στο "κακό" που έκανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στα παιδιά της –και ιδιαίτερα στον βενιαμίν της οικογένειας. "Κακό που ισορροπήθηκε μόνο και μόνο χάρη στους άπειρους ανθρώπους που υπήρξαν δίπλα στα παιδιά και τους πρόσφεραν την αγάπη που στερήθηκαν".

Σύμφωνα με την Τζούνορ, η Νταϊάνα έβλεπε παντού εχθρούς και συνωμοσίες, κατηγορώντας για τα πάντα τον Κάρολο, ο οποίος όμως ουδέποτε είχε στρέψει κανέναν εναντίον της. Το αντίθετο μάλιστα.

Η βιογράφος υποστηρίζει ότι η Νταϊάνα είχε ταραχτεί τόσο πολύ, δεν έβλεπε κανέναν εκτός από τον εαυτό της μπροστά της και άλλαζε τους εραστές σαν τα πουκάμισα. Έστελνε μάλιστα, λέει, και ανώνυμα, θυμωμένα, μέχρι και απειλητικά μηνύματα σε πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου που ο Κάρολος είχε προσλάβει για την ασφάλεια των γιων τους μετά το τόσο δημόσιο διαζύγιό τους.

"Ακόμη και η Καμίλα λάμβανε απειλητικά τηλεφωνήματα από εκείνη. Πάντα τα έκανε μέσα στη μαύρη νύχτα, όταν η Καμίλα ήταν ολομόναχη στο εξοχικό της στο… πουθενά. 'Έστειλα κάποιον να σε σκοτώσει', έλεγε η Νταϊάνα. 'Είναι έξω στον κήπο. Κοίταξε από το παράθυρό σου. Τον βλέπεις;'", γράφει η Τζούνορ στο βιβλίο της και αναρωτιόμαστε…

Στο μεταξύ, μόλις πριν από λίγο ανακοινώθηκε επίσημα από το παλάτι ότι ο μεγάλος γιος της Νταϊάνα, η οποία σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου του 1997, Γουίλιαμ, θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά.