Γουίλιαμ: Οι φόβοι για την Κέιτ & το μωρό

09.09.2014
Ο πρίγκιπας και μέλλων πατέρας –δις- μιλά πρώτη φορά για το ευτυχές γεγονός και τη γυναίκα του που ταλαιπωρείται.

Χθες ανακοινώθηκε μέσω Facebook η είδηση ότι η Κέιτ (Kate) είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της ενώ τονίστηκε πως και αυτή τη φορά η δούκισσα ταλαιπωρείται από έντονα συμπτώματα ναυτίας και πρωινής αδιαθεσίας για τα οποία λαμβάνει ιδιαίτερη ιατρική φροντίδα στο σπίτι της στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και στην πρώτη εγκυμοσύνη της 32χρονης Κέιτ, μόνο που τότε αναγκάστηκε να νοσηλευτεί, οπότε και τα νέα αποκαλύφθηκαν νωρίτερα από ό,τι ήταν σχεδιασμένο.

Χθες, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (William) βρέθηκε στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη, όπου φυσικά οι ερωτήσεις στράφηκαν προς την εγκυμονούσα σύζυγό του.

"Είναι καλύτερα. Ήταν μια παράξενη εβδομάδα αλλά προφανώς είμαστε κατενθουσιασμένοι. Ελπίζουμε τα πράγματα να ηρεμήσουν και η ίδια νιώθει λίγο καλύτερα", απάντησε ο 32χρονος δούκας του Κέιμπριτζ συμπληρώνοντας με αγωνία "Πάω τώρα κι εγώ για να τη φροντίσω τώρα".

Η Κέιτ λέγεται ότι διανύει την έκτη ή όγδοη εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, που είναι πολύ νωρίτερα από το "χρονικό όριο ασφαλείας" που δίνουν για το τελικό "όλα καλά".

Το μωρό αναμένεται κάπου στον Απρίλιο, ενώ από την εξέλιξη της εγκυμοσύνης θα κριθεί και το αν η Κέιτ πραγματοποιήσει τελικά το πρώτο της σόλο ταξίδι στη Μάλτα στο τέλος του μήνα.