Lady Gaga: Ήρθε στην Αθήνα & άρχισε τα ελληνικά!

18.09.2014
Ε, ναι, λοιπόν! Η Lady Gaga πάτησε το πόδι της στη χώρα μας. Ως άλλη Αφροδίτη έδωσε το σόου της άφιξης ενώ το άλλο, στα σόσιαλ μίντια είχε αρχίσει πολύ νωρίτερα.

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η Lady Gaga έφτασε το απόγευμα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, από την Κωνσταντινούπολη, προηγούμενο σταθμό της περιοδείας της.

Ιδού και πώς ενημέρωσε η ίδια το κοινό της για την άφιξή της μέσω Twitter."Ela Greece. Η Θεά του Έρωτα είναι εδώ. Ετοιμαστείτε να κάνουμε ρέιβ στον Όλυμπο", γράφει η λεζάντα και τα λέει όλα.

Λίγο μετά τις 8 βγήκε από το κτίριο και έμοιαζε να πηγαίνει στην παραλία με τη ροζ διχτυωτή φουστίτσα της και τα μεταλλικά κοχύλια στα στήθη. "Γκρικίνι" (Greekini) ονόμασε το συνολάκι της η ίδια η 28χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια σε μία από τις αναρτήσεις της στο Twitter που είναι ασταμάτητες -όπως ήταν σε κάθε σταθμό της περιοδείας της μέχρι τώρα.

Το σόου που επέλεξε να κάνει αντί δηλώσεων έξω από το αεροδρόμιο σηκώνει μεγάλη συζήτηση τόσο ως προς την αισθητική, όσο και προς την ουσία. Ωστόσο, Gaga είναι αυτή, ό,τι θέλει κάνει. Ο κόσμος γενικά δεν ενθουσιάστηκε με το γδύσιμο της Lady όπως φάνηκε στις αναρτήσεις που ακολούθησαν μετά -εξαιρούνται φυσικά αυτές των φανατικών Monsters της- ενώ εμείς δεν μπορούμε παρά να υπογραμμίσουμε ότι μας θύμισε κάτι προς Τσιτσιολίνα και άλλες εποχές. Έστω...

Η Lady Gaga πρόκειται να παρουσιάσει το φαντασμαγορικό της σόου "Artpop Ball" στο Ολυμπιακό στάδιο την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και ήδη από χθες τιτιβίζει σχετικά.

Με την παραπάνω ανάρτηση ευχαρίστησε τους Έλληνες για τη θερμή υποδοχή. "Ερχόμαστε με το πνεύμα της αγάπης, της μουσικής και για να γιορτάσουμε την όμορφη ιστορία σας. Εδώ όπου ξεκίνησε η κλασική τέχνη. Ανήκουμε μαζί", έγραψε η Gaga για να μπει στη βασιλική σουίτα του ξενοδοχείου που την περίμενε και να... γδυθεί. "Κατάλληλη για μια Θεά", θα γράψει δίπλα στη φωτογραφία της... όπισθεν.

Και φυσικά, το τιτίβισμα είχε και συνέχεια, με τη Lady Gaga να ξαπλώνει νωχελικά -και μόνο με το σλιπάκι- επάνω σε μαρμάρινο ανάκλινδρο με αναφορές ξανά στην Αφροδίτη, το μπάνιο και το Γκρικίνι!!! Και έχουμε ακόμη δυο μέρες...

Στο βίντεο που ακολουθεί, δες την άφιξη της σταρ στην Ελλάδα.