Σε καραντίνα η Κέιτ - τραβιέται ο Γουίλιαμ

18.09.2014
Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το παλάτι, η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν θα ταξιδέψει στη Μάλτα αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως ήταν προγραμματισμένο. Δεν της επιτρέπουν οι γιατροί.

Η Κέιτ (Kate) είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και φαίνεται πως και αυτή η εγκυμοσύνη ξεκίνησε τόσο άσχημα όσο και η πρώτη. Τουλάχιστον όσον αφορά στην υγεία της μαμάς η οποία υποφέροντας ξανά από εντονότατα συμπτώματα Υπερέμεσης εγκυμοσύνης, δηλαδή ναυτία και εμετούς σε επικίνδυνο βαθμό, παραμένει ξάπλα.

Τη πρώτη φορά η 33χρονη δούκισσα νοσηλεύτηκε, αλλά τώρα δέχεται ιατρική φροντίδα στο σπίτι της στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Εκεί, λοιπόν, σύσσωμο το ιατρικό τιμ που κουράρει την Κέιτ αποφάσισε να μην της επιτρέψει να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη για αυτό το σαββατοκύριακο επίσημη εμφάνιση στη Μάλτα όπου για πρώτη φορά θα εκπροσωπούσε μόνη τη βασίλισσα.

Αντ' αυτής το Στέμα θα εκπροσωπήσει ο σύζυγός της, Γουίλιαμ (William) όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση:

"Η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν θα επισκεφτεί τη Μάλτα αυτό το σαββατοκύριακο. Ο δούκας του Κέιμπριτζ θα πραγματοποιήσει την επίσκεψη στη θέση της.
Η Αυτή Υψηλότης συνεχίζει να υποφέρει από τα συμπτώματα της Υπερέμεσης εγκυμοσύνης. Η απόφαση να μην ταξιδέψει πάρθηκε από τον δούκα και τη δούκισσα ύστερα από συμβουλή των γιατρών της δούκισσας.
Ο δούκας έχει την τιμή να εκπροσωπήσει την Αυτής Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα στην επίσκεψη, που θα εορτάσει την 50ή επέτειο της ανεξαρτηρίας της Μάλτας.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης παραμένει ως έχει
".

Εμείς το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι περαστικά στη δούκισσα και να εκφράσουμε δημόσια και μια σκέψη: Μήπως στη Μάλτα έχουμε και μια συνάντηση γαλαζοαίματης και χολιγουντιανής κορυφής; Με το ζεύγος Πιτ-Τζολί να βρίσκονται στο νησί για τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να πραγματοποιεί επίσκεψη... Λες;

Για την ιστόρια, να θυμήσουμε ότι η Κέιτ και ο Γουίλιαμ έχουν ήδη έναν γιο, τον ηλικίας 16 μηνών πρίγκιπα Γεώργιο.