Μονακό: Προβλήματα με το στέμμα λόγω διδύμων

08.10.2014
Η ώρα που η πριγκίπισσα Σαρλίν θα γίνει μανούλα πλησιάζει και, όπως φαίνεται, προκύπτει ξεκάθαρα θέμα διαδόχου στο μικρό πριγκιπάτο.

Η Σαρλίν (Charlene) του Μονακό είναι έγκυος και ετοιμάζεται να κάνει τον πρίγκιπα Αλβέρτο (prince Albert) πατέρα πρώτη φορά... νόμιμα, καθότι ό άτακτος μονάρχης του του πριγκιπάτου έχει ήδη παιδιά εκτός γάμου.

Για την ακρίβεια, ο 56χρονος γιος του πρίγκιπα Ρενιέ (prince Rainier) και της Γκρέις Κέλι (Grace Kelly) έχει ήδη αναγνωρίσει δύο εξώγαμα παιδιά, τα οποία όμως δεν έχουν αξίωση στον θρόνο του πριγκιπάτου. Πρόκειται για τον 9χρονο Αλεξάντρ (Alexandre), γιο της πρώην αεροσυνοδού από το Τόνγκο, Νικόλ Κοστ (Nicole Coste), και την 22χρονη Τζάσμιν (Jazmin), κόρη της αμερικανίδας μεσίτριας Ταμάρα Ροτόλο (Tamara Rotolo).

Τώρα λοιπόν ο πελαργός χτύπησε ακόμη μια φορά το Μονακό και όπως φαίνεται, εις διπλούν καθότι η 36χρονη πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης Σαρλίν περιμένει δίδυμα.

Η χαρά είναι διπλή, όμως το ίδιο και η αγωνία ως προς τη διαδοχή καθώς εφόσον είναι δύο τα παιδιά, πού θα πάει το στέμμα, οέο;;; Πάντως, σύμφωνα με το σύνταγμα του πριγκιπάτου, το πρωτότοκο παιδί είναι πιο κοντά στη σειρά για τον θρόνο, με προτεραιότητα στα αγόρια. Τώρα τι γίνεται σε περίπτωση που το πρώτο παιδί που θα γεννηθεί είναι κορίτσι βλέπουμε...

Μεγάλες φουρτούνες για τους γαλαζοαίματους, αλλά έχουν λίγο καιρό ακόμη να τα φροντίσουν όλα... Με το καλό...