Όταν η Αντζελίνα συνάντησε τη βασίλισσα Ελισσάβετ

10.10.2014
Την ύψιστη τιμή του βρετανικού στέματος έλαβε σήμερα η κυρία Πιτ, την οποία υποδέχτηκε στο παλάτι η ίδια η βασίλισσα.

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι ο βρετανικός θρόνος είχε αποφασίσει να τιμήσει την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) για τη συνολική προσφορά της στα ζητήματα σεξουαλικής βίας και κακοποίησης καθώς και στη γενικότερη φιλανθρωπική και ανθρωπιστική στάση της προσφέροντάς τον τίτλο της Ντέιμ (Dame), ο οποίος είναι ανάλογος του Σερ (Sir) για τους άντρες.

Λόγω του ότι δεν έχει βρετανική υπηκοότητα, η 39χρονη σταρ δεν θα προσφωνείτε με τον τίτλο της, τον οποίο όμως παρέλαβε σε μια άκρως τιμητική και ιδιωτική τελετή, όπως έγινε γνωστό από το γραφείου Τύπου του Μπάκινχαμ.

Παρόντες στην εκδήλωση ο περήφανος σύζυγος Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και τα έξι παιδιά του ζεύγους, που συστήθηκαν στη βασίλισσα μετά την τελετή.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα η Αντζελίνα ήταν πολύ συγκινημένη και πολύ πολύ αδύνατη... Ιδιαίτερα στο πρόσωπο, φαίνονται ξεκάθαρα τα κόκκαλά της.

τις καμπάνιας κατά της σεξουαλικής βίας και κακοποίησης, αλλά και για τη συμβολή της σε ζητήματα εξωτερική πολιτικής της Βρετανίας. Πηγή: www.lifo.gr