Συναγερμός στο Μπάκινχαμ για το πριγκιπόπουλο -Με στοιχεία

15.04.2015
Η αντίστροφη μέτρηση για τη γέννηση του δεύτερου τέκνου της Κέιτ και του Γουίλιαμ φαίνεται ότι έχει ήδη αρχίσει.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η Κέιτ (Kate) θα φέρει στον κόσμο το αδελφάκι του πρίγκιπα Γεώργιου κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου. Δηλαδή από σήμερα και μετά! Τρεχάτε ποδαράκια μου!

Όπως μεταδίδει σήμερα η βρετανική εφημερίδα The Mirror, καταγράφηκε ήδη το πρώτο στοιχείο που μαρτυρά ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει σοβαρότατα και είναι όλα έτοιμα για την άφιξη του δεύτερου διαδόχου.

Η 33χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ θα γεννήσει στην ίδια κλινική όπου έφερε στον κόσμο και το πρώτο της παιδάκι, στην πτέρυγα Λίντο του St Mary στο Πάντινγκτον (St Mary's Lindo Wing in Paddington), εκεί όπου και η πριγκίπισσα Νταϊάνα γέννησε τόσο τον Γουίλιαμ (William) όσο και τον Χάρι (Harry).

Η φωτογραφία που βλέπετε στη συνέχεια μαρτυρά ξεκάθαρα ότι οι άνθρωποι εκεί λαμβάνουν τα μέτρα τους για την υψηλή άφιξη.

Το πάρκινγκ έξω από την κλινική απαγορεύεται από σήμερα 15/4/2015 μέχρι και τις 30/4/2015, όπως αναγράφεται ξεκάθαρα στην κίτρινη πινακίδα λόγω μιας "ειδικής εκδήλωσης" (special event).

Εντάξει, το πιάσαμε το υπονοούμενο. Δεν θα παρκάρουμε εκεί. Είναι όμως θέμα χρόνου για τα τηλεοπτικά συνεργεία να αρχίσουν να κατασκηνώνουν στον συγκεκριμένο χώρο, όπως και πριν από δύο χρόνια.

Εμείς αναμένουμε και να είστε βέβαιοι ότι θα ενημερωθείτε άμεσα για την "υψηλή άφιξη".