Ακόμη ένα πριγκιπόπουλο γεννήθηκε στο Μονακό!

16.04.2015
Κι άλλα γεννητούρια στο μικρό πριγκιπάτο των Μονεγάσκων.

Και ενώ η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του δεύτερου παιδιού της Κέιτ και του Γουίλιαμ έχει αρχίσει στη Βρετανία, στο Μονακό, γιορτάζουν ήδη τη γέννηση ακόμη ενός πριγκιπόπουλου.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Παλάτι, ο μεγαλύτερος γιος της πριγκίπισσας Καρολίνα (Caroline), Αντρέα Κασιράγκι (Andrea Casiraghi) και η σύζυγός του, Τατιάνα Σάντο Ντομίνκγο (Tatiana Santo Domingo) καλοσώρισαν το δεύτερο παιδάκι τους την περασμένη εβδομάδα.

"Η Πριγκίπισσα του Ανόβερο και η κα. Βέρα Σάντο Ντομίνγκο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την άφιξη της εγγονής τους, που γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 2015. Μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας", έγραφε η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το παλάτι εξ ονόματος της Καρολίνας και της συμπερθέρας της ενώ στο Μονακό οι χαρές είναι μεγάλες.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, η 58χρονη γιαγιά με τα αδέλφια της, τον 57χρονο Αλβέρτο και την 50χρονη Στεφανί.

Ο Αντρέα και η Τατιάνα παντρεύτηκαν το 2013 (από όπου και η φωτογραφία στη συνέχεια) και έχουν ήδη έναν γιο, τον 2 ετών Αλέξανδρο Αντρέα Στέφανο Κασιράγκι.

Γενικά το ζευγάρι έχει καταφέρει να κρατήσει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το μωρό αυτό, καλά καλά δεν είχαμε πάρει είδηση ότι έρχόταν!

Πριν από τέσσερις μήνες, η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, Σαρλίν, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα Τερέσα Μαρί (Princess Gabriella Thérèse Marie) και τον πρίγκιπα Ζακ Ονορέ Ρενιέ (Prince Jacques Honoré Rainier), ο οποίος είναι και ο διάδοχος του θρόνου.

Η φωτογραφία της γαλαζοαίματης οικογένειας είναι από την πρώτη επίσημη παρουσίαση των μωρών στους υπηκόους του Μονακό στις 8/1/2015.