Συναγερμός στη Βρετανία -Έρχεται το πριγκιπόπουλο Νο2

23.04.2015
Η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του δεύτερου μωρού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ έχει αρχίσει και τα "πρώτα τραπέζια πίστα" ήδη καλύπτονται!

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Λονδίνο καθώς οι μέρες μέχρι το τέλος του μήνα όταν και έχει οριστεί το όριο για τη γέννηση του μικρού πρίγκιπα ή πριγκίπισσας πλησιάζει.

Κατά πάσα πιθανότητα -παρά το ότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα- η Κέιτ (Kate) θα γεννήσει και το δεύτερο παιδί της στην κλινική όπου γέννησε τον πρίγκιπα Γεώργιο (prince George), εκεί όπου και η Νταϊάνα είχε γεννήσει τους πρίγκιπες Γουίλιαμ (William) και Χάρι (Harry).

Και βέβαια έχουμε και οργασμό στοιχημάτων για το φύλο αλλά και το όνομα του μωρού καθώς όσο η βασιλική οικογένεια τονίζει ότι "δεν έχει ιδέα" τόσο οι bookers ανεβάζουν το... κασέ, όπως φαίνεται και στο ενδιαφέρον βίντεο που βλέπετε στη σελίδα.

Καθώς ως στενό περιθώριο για την υψηλή άφιξη έχει οριστεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου το πάρκινγκ έχει απαγορευτεί έξω από την κλινική St Mary στο Λονδίνο μέχρι τις 30/4 ενώ τα κάγκελα έχουν αρχίσει να στήνονται και οι πρώτοι φανατικοί πιάνουν στασίδια.

Όσο για το πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Κέιτ; Σύμφωνα μετα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα, το πριγκιπικό ζεύγος έχει επιστρέψει στο παλάτι του Κένσινγκτον έχοντας ολοκληρώσει το ταξίδι τους στο πατρικό των Μίντλετον στο Μπάκλεμπερι, προφανώς τελευταία φορά ως τρίο.