Γέννησε η Κέιτ! Μάθε τις πρώτες λεπτομέρειες

02.05.2015
Χαράς ευαγγέλια στη Βρετανία: μόλις γεννήθηκε το νέο πριγκιπόπουλο! Να τους ζήσει!

Ώρα με την ώρα το περιμέναμε και τελικά έφτασε το δεύτερο παιδάκι του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και της Κέιτ (Kate) στις 8:34 π.μ. ώρα Λονδίνου (10:34 πμ Ελληνική), μόλις δυόμιση ώρες μετά την εισαγωγή της δούκισσας στο μαιευτήριο.

Το μωρό, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ζυγίζει 3 κιλά και 764 γραμμάρια.

Ο Γουίλιαμ ήταν παρών σε όλη τη διάρκεια της γέννας.

Αυτή τη στιγμή όλα τα ΜΜΕ παγκοσμίως μεταδίδουν το ευχάριστο νέο, ενώ αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Το σίγουρο είναι πάντως ότι η μικρούλα ταλαιπώρησε τη μητέρα της πολύ λιγότερο απ' ότι ο πρίγκιπας Γεώργιος, ο οποίος γεννήθηκε δέκα ώρες αφού είχαν αρχίσει οι ωδίνες.

Η είδηση μεταδόθηκε αμέσως μέσω της επίσημης σελίδας του παλατιού στο Twitter, αλλά και με τον παραδοσιακό τρόπο του επίσημου τελάλη ο οποίος εμφανίστηκε ντυμένος με την παραδοσιακή λιβραία έξω από το νοσοκομείο St. Mary’s και κραδαίνοντας μια κουδούνα έκανε την ανακοίνωση στους δημοσιογράφους και στους θαυμαστές του πριγκιπικού ζεύγους που είχαν συγκεντρωθεί εκεί από νωρίς.

Η μικρή πριγκίπισσα που το όνομα της δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, θα είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια αλλά και οι οικογένεια της Κέιτ ενημερώθηκαν για το ευτυχές γεγονός και σύντομα αναμένονται οι πρώτες υψηλοί επισκέπτες στο μαιευτήριο.

Επιτέλους ο τρισχαριτωμένος πρίγκιπας Γεώργιος έγινε "μεγάλος αδελφός"!