Γουίλιαμ & Κέιτ: Μήπως μόλις αποκάλυψαν το φύλο του μωρού;

28.04.2015
Η ώρα μετρά ακόμη αντίστροφα στη Βρετανία για την άφιξη του πριγκιπικού μωρού, το οποίο όπως φαίνεται το καθυστερεί λιγάκι! Οι γονείς του, όμως, ενδέχεται μόλις να μαρτύρησαν ότι περιμένουμε την πριγκίπισσα!

Από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε να γεννήσει το δεύτερο παιδάκι της η Κέιτ (Kate) και έξω από την κλινική όπου αναμένεται η υψηλή άφιξη έχουν ήδη κατασκηνώσει φανατικοί της βασιλείας και του ζεύγους ώστε να είναι οι πρώτοι που θα τους συγχαρούν.

Και ενώ το μωρό δεν έρχεται, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (William) και η ετοιμόγεννη σύζυγός του, έστειλαν στους "κατασκηνωτές" μερικά δωράκια, που σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα που αντέδρασαν αμεσότατα στην πληροφορία και την εικόνα, δεν αποκλείεται να αποκάλυψαν ότι το μωρό που έρχεται είναι κορίτσι.

Το πριγκιπικό ζεύγος έστειλε σήμερα πακέτα με κρουασάν και καφέδες στους ανθρώπους που ξεροσταλιάζουν έξω από την κλινική και -άκου τώρα- τα πακέτα αυτά ήταν τυλιγμένα με ροζ, φούξια κορδέλα.

Τυχαίο; Μπορεί!

Δεν είναι λίγοι, όμως αυτοί που υποστηρίζουν ότι με αυτό τον τρόπο οι εστεμμένοι στέλνουν ένα μήνυμα περί πριγκίπισσας!

Επίσημα, ωστόσο, ας θυμήσουμε ότι και σε αυτό το μωράκι όπως και στην περίπτωση του πρίγκιπα Γεώργιου, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ισχυρίζονταν ότι δεν γνώριζαν το φύλο του παιδιού μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Καλά, εκείνοι δεν ξέρουν, αλλά μήπως ξέρει κάποιος άλλος;

Η στιγμή που θα μάθουμε όλοι πλησιάζει...