Πριγκιπική επέτειος γάμου σήμερα -Λες να έρθει ως δώρο το... μωρό;

29.04.2015
Σαν σήμερα το 2011 ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον -τότε- παντρεύτηκαν. Μήπως, λοιπόν, το μωρό που όλο περιμένουμε και δεν έρχεται επιλέξει να τους κάνει έκπληξη ανήμερα της επετείου;

Τέτοια μέρα πριν από τέσσερα χρόνια ο Γουίλιαμ (William) και η Κέιτ (Kate) του παντρεύτηκαν σε μια εντυπωσιακή τελετή που παρακολούθησαν σε απευθείας μετάδοση περίπου 23 εκατομμύρια άνθρωποι (!) παγκοσμίως. Φέτος, ώρα με την ώρα το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδάκι του.

Στις 29 Απριλίου 2015 η Κέιτ Μίντλετον ζούσε το δικό της παραμύθι ως άλλη Σταχτοπούτα και μαζί της -είτε το χαιρόταν είτε όχι- κρυφοκοίταζε ένας ολόκληρος πλανήτης.

Με την ευκαιρία της τέταρτης αυτής επετείου, θυμόμαστε μερικές από τις στιγμές εκείνης της μέρας υπογραμμίζοντας την πιθανότητα το δεύτερο πριγκιπόπουλο να διαλέξει να κάνει την εμφάνισή του σήμερα, κάνοντας τη μέρα "διπλή γιορτή" για τους γονείς του.

Αν και για την ιστορία, το μωράκι δεν φαίνεται να βιάζεται. Χθες, ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" την Κέιτ να βγαίνει από το σπίτι της, οδηγώντας μάλιστα η ίδια και να πηγαίνει τον πρίγκιπα Γεώργιο στην πισίνα, όπως μεταδόθηκε χαρακτηριστικά!

Χαμογελαστή και τρισευτυχισμένη η Κέιτ καταφθάνει στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ όπου τελέστηκε ο γάμος συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Μάικλ Μίντλετον (Michael Middleton).

H μαμά Κάρολ, η αδελφή Πίπα και ο αδελφός Τζέιμς, ακολουθούσαν σε άλλο αμάμι.

Το αυτοκίνητο φτάνει στην εκκλησία και βλέπουμε πρώτη φορά το εντυπωσιακό νυφικό της μέλλουσας πριγκίπισσας με την υπογραφή της σχεδιάστριας Σάρα Μπάρτον (Sarah Burton) για τον Οίκο Alexander McQueen.

Βέβαια, στιγμές αργότερα, την παράσταση κλέβει η μικρή αδελφή της νύφης, της οποίας τα οπίσθια έγραψαν... ιστορία εκείνη τη μέρα μέσα στην κολλητή επίσης Alexander McQueen τουαλέτα της.

Το ζευγάρι μπήκε στην εκκλησία μαζί και με τους δύο "κουμπάρους" τους που δεν ήταν άλλοι από τα αδέλφια τους, Πίπα Μίντλετον και πρίγκιπα Χάρι.

Από τη στιγμή του γάμου, η Κέιτ έγινε Κάθριν. Πάντως, αυτό που υπογραμμίστηκε σε εκείνον τον γάμο ήταν η ευτυχία του νεαρού ζευγαριού που έμοιαζε να είναι αληθινή, σε αντίθεση με εκείνον των γονιών του Γουίλιαμ, όπου τα συναισθήματα ήταν μάλλον πιο... γκρι!

Να ζήσουν οι νεόνυμφοι, δούκας και δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Και η καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία για το άλμπουμ. Η στιγμή που οι Μίντλετον "συμπεθέρεψαν" με τη βασίλισσα!

Μετά την τελετή, η καθιερωμένη πόζα του ζεύγους στο μπαλκόνι του παλατιού ήταν πολύ διαφορετική από αυτές που είχαμε συνηθίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Πιο... πραγματική!

Η ευτυχία του ζεύγους συμπληρώθηκε στις 22 Ιουλίου του 2013 με τη γέννηση του πρίγκιπα Γεώργιου ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται και το αδελφάκι του. Με το καλό και να ζήσουν!

Για την ιστορία, το τέταρτο "μέλος" σε αυτή τη φωτογραφία είναι ο Λούπο, το σκυλάκι της οικογένειας που περιμένει επίσης το καινούριο του φιλαράκι.