Συναγερμός: Κοκαΐνη στο νοσοκομείο όπου θα γεννήσει η Κέιτ

30.04.2015
Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες ενώ η βασιλική οικογένεια και όλος ο κόσμος περιμένει με αγωνία το δεύτερο πριγκιπόπουλο.

Υποψίες ότι κάποιος... σνίφαρε κοκαΐνη στις τουαλέτες, μια ανάσα από την πτέρυγα όπου από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να γεννήσει η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχουν σημάνει συναγερμό στη Βρετανία.

Η ύποπτη λευκή σκόνη που εντοπίστηκε σε νιπτήρα σε τουαλέτες του Νοσοκομείου St Mary εξεταζεται ενώ οι υπεύθυνοι έχουν κινήσει γη και ουρανό για να εντοπίσουν αν και ποιος κάνει χρήση ναρκωτικών μέσα στους χώρους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "The Mirror" τα δικά της τεστ βρήκαν θετικά στην ουσία και τα δημοσιεύει για του λόγου το αληθές. Πάντως τα επίσημα αποτελέσματα ακόμη αναμένονται.

Η Κέιτ (Kate) αναμένεται να γεννήσει και το δεύτερο παιδάκι της, όπως και το πρώτο, στην πτέρυγα Lindo, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε η κοκαΐνη.

Το παλάτι επίσημα δηλώνει πως "πρόκειται για θέμα του νοσοκομείου" ενώ εμείς δεν μπορούμε παρά να υπογραμμίσουμε ότι "κάτι τρέχει σε αυτό το νοσοκομείο".

Πριν από λίγες μέρες, ένας "σούπερ ιός", όπως μεταδόθηκε χαρακτηριστικά, "χτύπησε" μια άλλη πτέρυγα του St Mary's με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να την "κλείσουν" για προληπτικούς λόγους, αλλά και για απολύμανση εν όψει και της πριγκιπικής γέννας.

Λίγη προσοχή παιδιά... Ή μήπως είναι "μάτι";

Ζ. Κ.