Ελληνίδα ανάβει φωτιές ποστάροντας φωτογραφία του Τζένερ με φόρεμα

29.04.2015
Ντοκουμέντο ή "φτιαχτό" το "πειστήριο του... εγκλήματος" από ελληνικό χέρι;

Τον γύρο του διαδυκτίου κάνει αυτές τις ώρες μια φωτογραφία του Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) ντυμένο με φόρεμα που υποτείθεται ότι πόσταρε η Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ (Diane Von Furstenberg) στον λογαριασμό της στο Instagram.

Εντάξει, ο 65χρονος πατριός των αδελφών Καρντάσιαν παραδέχτηκε τη γυναικεία του υπόσταση δημοσίως, αλλά με φουστάνι δεν τον έχουμε δει ακόμη. Μερικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από παπαράτσι που "παραβίασε τον ιδιωτικό του χώρο και διώκεται ποινικώς" πέρασαν σαν αστραπή μπροστά από τα μάτια μας.

Αυτό, όμως, είναι κάτι διαφορετικό.

"Πόσταρε η Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ φωτογραφία του Μπρους Τζένερ;", αναρωτιέται στη λεζάντα της εικόνας που ανέβασε στον λογαριασμό της -μεταξύ άλλων- η, προφανώς, ελληνικής καταγωγής Νίκι Καζάκος.

Η επίμαχη φωτογραφία δείχνει να προέρχεται από τον επίσημο λογαριασμό της διάσημης σχεδιάστριας μόδας, ωστόσο εκεί δεν υπάρχει πια -ή ουδέποτε υπήρχε.

Μέχρι να μάθουμε την αλήθεια πάντως διαβάζουμε στα σχόλια που τη συνοδεύουν τα εξής "στηρικτικά" σχόλια.

"Μπρους Τζένερ... Είσαι η γυναίκα που ήθελες να είσαι! Χαιρετίζω τη δύναμή σου, το κουράγιο και την ειλικρίνειά σου. Μιλώντας ανοιχτά, μίλησες εξ ονόματος τόσων πολλών που υποφέρουν... Με αγάπη Νταϊάν. @kimkardashian and @kendeljenner

Και ενώ επίσημα η ύπαρξη του ποστ δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε διαψευστεί επίσημα, οι άνθρωποι του Access Hollywood επικοινώνησαν με την 68χρονη διάσημη δημιουργό για ένα σχόλιο και αυτό που έλαβαν ήταν το εξής:

"Θαυμάζω τη δύναμη του Μπρους Τζένερ, το κουράγιο και την ειλικρίνειά του και έχω τόσο μεγάλο θαυμασμό για εκείνον που χρησιμοποίησε τη φωνή του για να μιλήσει εκ μέρους όσων δεν έχουν. Δεν του εύχομαι τίποτα πέρα από μια ζωή γεμάτη ευτυχία".

Δεν απέχει και πολύ αυτό που είπε η πρώην πριγκίπισσα από τα όσα υποτίθεται ότι έχει γράψει στον λογαριασμό της. Ποιος ξέρει...