Η Κέιτ βγήκε από το μαιευτήριο: Ιδού η πριγκίπισσα (φωτο)

02.05.2015
Μέσα σε 12 ώρες από τη στιγμή που γεννήθηκε, η πριγκίπισσα χάρισε τις πρώτες της φωτογραφίες στους παπαράτσι.

Χωρίς να είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν, μαζί με την μόλις 12 ωρών κορούλα της, βγήκαν από το νοσοκομείο St. Mary's.

Η Κέιτ, δεύτερη φορά μαμά στα 33της, προτίμησε ένα λευκό και κίτρινο φόρεμα με μοτίβο λουλουδιών από τη σχεδιάστρια Jenny Packman το οποίο συνδύασε με nude γοβάκια. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά της την πριγκίπισσα η οποία ήταν σκεπασμένη με λευκή πλεκτή κουβερτούλα.

Ο Γουίλιαμ από τη μεριά του, κρατούσε στα χέρια του, το κάθισμα αυτοκινήτου της μικρής.

Η μικρή πριγκίπισσα ήρθε στον κόσμο στις 8.34 σήμερα το πρωί (2/5/2015) και ζύγιζε 3700 γραμμάρια. Γουίλιαμ και Κέιτ σταμάτησαν για μερικά λεπτά στην έξοδό τους από το νοσοκομείο για να χαιρετίσουν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί εδώ και μέρες για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του πριγκιπικού ζεύγους.

Τα νέα για την έξοδο της Κέιτ ανακοινώθηκαν μέσα από δήλωση του Παλατιού στο Twitter.

Ταυτόχρονα, ενημερωθήκαμε πως ο Γούλιαμ, η Κέιτ και η κόρη τους θα κατευθυνθούν πως το παλάτι του Κένσιγκτον.

Στην ανακοίνωση τονίστηκε πως το πριγκιπικό ζεύγος ευχαριστεί το προσωπικό του νοσοκομείου για τη φροντίδα αλλά και όλο τον κόσμο για τις θερμές ευχές του για τον ερχομό της μικρής πριγκίπισσας.

Η νεογέννητη πριγκίπισσα δεν έχει λάβει ακόμα όνομα, καθώς το πρωτόκολλο θέλει την μικρή να λαμβάνει το όνομά της μετά την πρώτη της συνάντηση με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο 21 μηνών αδερφός της πριγκίπισσας, πρίγκιπας Γεώργιος επισκέφτηκε την αδερφούλα του νωρίτερα σήμερα, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση. Ο μικρός χαιρέτισε το πλήθος κανονικά, και φυσικά απέσπασε θετικά σχόλια.

Φημολογείται πως το πριγκιπικό ζεύγος με τα παιδιά του, θα περάσει τη βραδιά στο παλάτι και τις επόμενες ημέρες η Κέιτ θα αναχωρίσει για το Anmer Hall στο Norfolk με το Γούλιαμ, τη μητέρα της Κάρολ και τον πατέρα της Μάικλ.