Ποια πριγκίπισσα; Τον μεγάλο αδελφό Γεώργιο τον είδες; (φωτό & vds)

03.05.2015
Όλα τα φώτα έπεσαν μοιραία πάνω στη μικρή πριγκίπισσα που γεννήθηκε χθες. Όμως ο γλύκας αδελφός της είχε κλέψει την παράσταση -και δικαίως- λίγο νωρίτερα.

Η κόρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ (William) κα της Κέιτ (Kate) γεννήθηκε χθες, 2 Μαΐου και μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες, πήγε κιόλας σπίτι με τους γονείς της. Λίγο πριν φύγει, όμως από το μαιευτήριο, δέχτηκε επίσκεψη από τον μεγάλο της αδελφό.

Ο 21ός μηνών πρίγκιπας Γεώργιος (prince George) επισκέφτηκε την αδελφή και τη μαμά του μαζί με τον πατέρα του Γουίλιαμ και ξετρέλανε όλο τον κόσμο με τα.. μαγουλάκια του.

Στις φωτογραφίες βλέπετε τη μικρούλα, μόλις λίγες ώρες μετά τη γέννησή της και τον Γεώργιο καθώς φτάνει στο νοσοκομείο "St Mary's" με τον πατέρα του.

Ασορτί στα χρώματα, πατέρας και γιος χάρισαν στους φωτογράφους χαμόγελα αλλά και τις απαραίτητες... χαιρετούρες, φέρνοντας στο μυαλό των Βρετανών -όπως μεταδίδεται στα εκεί ΜΜΕ- εικόνες από μια αντίστοιχη περίπτωση πριν από σχεδόν τριάντα χρόνια.

Στο βίντεο που ακολουθεί δες τη σημερινή μεγάλη μέρα του Γεώργιου

Τον Σεπτέμβρη του 1984, ο Χάρι, σχεδόν τριών χρονών τότε, πήγε μαζί με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο (Charles) στο ίδιο μαιευτήριο για να γνωρίσει τον μικρό του αδελφό, Χάρι, που μόλις είχε γεννηθεί.

Δείτε τον Γουίλιαμ και τον Γεώργιο δίπλα δίπλα σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή στις ζωές και των δύο. Μήπως μοιάζουν λιγουλάκι;;;;