Κιμ vs JLo: Ποια τον έχει μεγαλύτερο; -Και άλλα... ζουμερά!

05.05.2015
Με την... όπισθεν η σύγκριση των δύο γυναικών γιατί έτσι το έθεσαν αμφότερες!

Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) πόζαραν -κατά κάποιον τρόπο- μαζί στη χθεσινή βραδιά της Μετροπόλιταν Όπερας στη Νέα Υόρκη και τα όποια σχόλια δικά σας.

"With my idol @jlo 📷 by Kanye" γράφει στη λεζάντα της η 34χρονη ριάλιτι σταρ εκφράζοντας δημόσια θαυμασμό για το είδωλό της, εστιάζοντας, όμως ταυτόχρονα στο σημείο του σώματος για το οποίο "διακρίνονται" και οι δυο τους!

Εντυπωσιακή η εικόνα και τα credits στον σύζυγο Κάνιε.

Όμως το "άλμπουμ" της Κιμ από τη χθεσινή βραδιά είχε κι άλλους θησαυρούς!

"I just love this girl 😍 @ladygaga" η λεζάντα που συνόδευε την επόμενη φωτογραφία και έχει απαθανατίσει τη Lady Gaga να σκάει ένα φιλάκι στο μάγουλο της Κιμ.

Σε πρώτο πλάνο το μπούστο της 29χρονης σταρ που, στην κυριολεξία, "βγάζει μάτι".

Οι φήμες θέλουν τη Lady Gaga έγκυο, όμως αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, το ρούχο δια χειρός Αλεξάντερ Γουάνγκ (Alexander Wang) που επέλεξε το κρύβει μια χαρούλα...

Εδώ η Gaga στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης συνοδευόμενη με τον διάσημο σχεδιαστή.

"Met @diplo x Kanye x @Madonna" η λεζάντα του σκοτεινού selfie. Η βασίλισσα της ποπ έχει επανειλημμένα εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό της για τον Κάνιε και τη μουσική του, οπότε δεν μας κάνει εντύπωση το "οικογενειακό" κλικ.

Κιμ και Κάνιε ποζάρουν μαζί με τη Σερ (Cher) η οποία, προφανώς ζει και βασιλεύει, παρά τις φήμες που τη θέλουν να αργοπεθαίνει, και τον διάσημο σχεδιαστή Μαρκ Τζέικομπς (Marc Jacobs).