Άκου πώς φωνάζει τη βασίλισσα Ελισσάβετ ο πρίγκιπας Γεώργιος (vds)

08.07.2015
Ο γλυκύτατος μικρός πρίγκιπας της Βρετανίας έχει κλέψει καρδιές σε όλο τον κόσμο από τη στιγμή που γεννήθηκε. Και όπως φαίνεται, έκλεψε και αυτή της γαλαζοαίματης γιαγιάς του.

Μπορεί να ήταν η μικρή του αδελφή στο προσκήνιο την περασμένη εβδομάδα, λόγω της βάπτισής της, όμως ο πρίγκιπας Γεώργιος έκλεψε την παράσταση, όπως κάνει σε κάθε του εμφάνιση. (Οι φωτογραφίες είναι όλες από εκείνη τη μέρα)

Δίπλα στον νεαρό γαλαζοαίματο, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη σειρά της διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, μετά τον παππού Κάρολο και τον μπαμπά Γουίλιαμ βρέθηκε όλη η οικογένεια με πρώτη και καλύτερη (!) την πρόγιαγιά βασίλισσα Ελισσάβετ.

Πώς τη φωνάζει άραγε την προγιαγιά του ο γλυκύτατος μικρούλης;

Μπορεί να είναι γαλαζοαίματοι, όμως παραμένουν άνθρωποι και οι σχέσεις είναι παντού οι ίδιες. Βίντεο που κατέγραψε μίνι συζήτηση ανάμεσα στον Γουίλιαμ και τον γιο του τη μέρα της βάπτισης, "ξεχώρισε το κομμάτι" όπου ο μπαμπάς ακούγεται να λέει στον μικρό ότι μετά το μυστήριο θα πάνε στο σπίτι της "γιαγιάκας" ή της "γιαγιούλας" σε ελεύθερη μετάφραση. Οι λέξεις που καταγράφηκαν στο εν λόγω βίντεο είναι "Granny's" ή "Nanny's". Μία από αυτές τις δυο λέξεις είναι που χρησιμοποιεί ο πριγκιπας Γεώργιος για να φωνάξει τη βασίλισσα προγιαγιά του... Σαν όλα τα άλλα παιδάκια... Προφανώς -και ευτυχώς- το πρωτόκολλο δεν είναι το ίδιο αυστηρό παντού...

Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα...