Ο Γκάι Ρίτσι παντρεύτηκε: Δες φωτό από το γάμο

31.07.2015
Δες φωτογραφικό υλικό από το δεύτερο γάμο του πρώην της Μαντόνα

Παντρεύτηκε για δεύτερη φορά ο πρώην σύζυγος της Μαντόνα Γκάι Ρίτσι, την σύντροφο και μητέρα των δύο μικρότερων παιδιών του, το μοντέλο Τζάκι Έινσλεϊ.

Ο 46χρονος σκηνοθέτης και το 33χρονο μοντέλο αντάλλαξαν όρκους αγάπης την Πέμπτη παρουσία συγγενών και φίλων στο σπίτι τους στο Wiltshire του Λονδίνου, στο Ashcombe House, την έπαυλη όπου διέμενε με τη Μαντόνα.

#BradPitt & #DavidBeckham lead the A-list guests at #GuyRitchie & #JacquiAinsley's lavish countryside wedding.

A photo posted by WHO Magazine (@whomagazine) on

Ο Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) και η Τζάκι Ανσλέι (Jacqui Ainsley) έχουν αποκτήσει τον ενός έτους Λεβί, την δυο ετών Ρίβκα και τον τριών ετών Ραφαέλ.

Ο 44χρονος βρετανός σκηνοθέτης έχει ακόμη δύο γιούς, έναν βιολογικό, 12χρονο Ρόκο(Rocco) και έναν υιοθετημένο, τον 7χρονο Ντέιβιντ (David) από τον γάμου του με τη Μαντόνα (Madonna) ο οποίος διαλύθηκε το 2008 ύστερα από 8 χρόνια. Κι όπως ήταν φυσικό τα δύο του παιδιά που είχε αποκτήσει με τη Βασίλισσα της Πόπ δεν έλλειπαν από το πλευρό του σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής του.

Μιλώντας παλιότερα για την εμπειρία του αυτή, ο Ρίτσι, είχε ομολογήσει ότι δεν έχει μετανιώσει καθόλου και για τίποτα –ιδιαίτερα λόγω των παιδιών- χαρακτήρισε όμως τη ζωή του δίπλα στη βασίλισσα της ποπ ως μια "σαπουνόπερα" όπου "μπήκε για λίγο, έζησε και ξαναβγήκε".

Από το γάμο δεν έλλειψαν και αρκετοί διάσημοι προσκεκλημένοι.

Το "παρών" στον γάμο, έδωσαν και οι διάσημοι φίλοι του Γκάι Ρίτσι, όπως ο Μπραντ Πιτ δίχως όμως την Αντζελίνα η οποία απουσιάζει σε ταξίδι στο Κατσίν,σε επίσκεψή της ως πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστίας, όπου σόκαρε με την εμφάνισή της.

Διάβασε περισσότερα: Σοκάρει η εμφάνιση της Τζολί: Έμεινε πετσί & κόκκαλο (φωτός)