Σπάνια εμφάνιση του -σπασμένου- Ρόμπερτ Ρέντφορντ με τη σύζυγο

08.09.2015
Υπήρξε ένας από τους πιο όμορφους άντρες της παγκόσμιας σόουμπιζ που όμως δεν γέρασε τόσο όμορφα. Στην τελευταία επίσημη εκδήλωση όπου παραβρέθηκε είχε δίπλα του τη γυναίκα του, την οποία δεν βλέπουμε τόσο συχνά.

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ (Robert Redford) γέμισε τα όνειρα εκατοντάδων γυναικών σε όλον τον πλανήτη επί πολλά πολλά χρόνια. Εκείνος, όμως έχει μάτια μόνο για την αγαπημένη του με την οποία εμφανίστηκε σε εκδήλωση στο Μονακό.

O 79χρονος -και ομολογουμένως πολύ σπασμένος- σήμερα Ρέντφορντ παντρεύτηκε τη Σίμπιλ Σάγκερς (Sibylle Szaggers) το 2009 ύστερα από πολλά χρόνια σχέσης και μένουν μαζί στο ράντσο του σταρ στη Γιούτα.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε κομψότατο όπως πάντα στο γκαλά του "Princess Grace Foundation USA" που διοργάνωσαν οι πρίγκιπες Αλβέρτος και Σαρλίν του Μονακό στο πλαίσιο του οποίου, μάλιστα ο Ρόμπερτ βραβεύτηκε για την προσφορά του στον κινηματογράφο.

Μία αναμνηστική φωτογραφία με τα δύο ζευγάρια και μια εικόνα από το παρελθόν, τότε που ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ αναστάτωνε τον γυναικείο πληθυσμό ως "Χαμπλ" στα "Καλυτερά μας Χρόνια" έχοντας στην αγκαλιά του την Μπάρμπρα Στρέιζαντ. (1973)