Ντάνιελ Κρεγκ: Σπάνια δημόσια φιλιά και... χουφτώματα στη σύζυγο [photos]

27.10.2015
Ξαφνιαστήκαμε πραγματικά στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας "Spectre" όταν είδαμε τον πρωταγωνιστή "πράκτορα 007" σε διαχύσεις που δεν μας έχει συνηθίσει.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) και η Ρέιτσελ Βάις (Rachel Weisz) είναι παντρεμένοι από το 2011 και γενικά κρατούν απίστευτα χαμηλούς τόνους στη σχέση τους. Γι' αυτό και όταν τους είδαμε σε τόσο τρυφερές περιπτύξεις, και μάλιστα ενώπιων των γαλαζοαίματων επίσημων καλεσμένων της πρεμιέρας, μείναμε με ανοιχτό το στόμα.

Μόλις η ταινία ολοκληρώθηκε, σύσσωμο το καστ συγκεντρώθηκε για να γνωρίσει από κοντά τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι καθώς και την Κάθριν, δούκισσα του Κέιμπριτζ, οι οποίοι είχαν δώσει το "παρών" στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Τα "χαίρω πολύ" ολοκληρώθηκαν, τα αστειάκια ειπώθηκαν, και όταν μπροστά από τους ηθοποιούς που είχαν παραταχθεί κατά το πρωτόκολλο εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Χάρι, τα πράγματα κάπως χαλάρωσαν.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι βλέπουμε τον Κρεγκ να μιλά στον γαλαζοαίματο κρατώντας το χέρι της συζύγου που βρίσκεται πίσω του.

Και βέβαια, η "εξαλλοσύνη" δεν σταματά εκεί. Φτάνει μέχρι και το παθιασμένο φιλί.

Ε, αυτό πια ήταν κάτι που δεν περιμέναμε καθόλου. Δημόσιο και παθιάρικο φιλί για το ζεύγος. Ξέφυγε τελείως ο Ντάνιελ και, όπως φάνηκε, το απόλαυσε τελείως!!!!