Ο Αλεξάνδρου, η Μενεγάκη και η... πρώτη του φορά

27.10.2015
Τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανήκει στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη κι έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό ότι ο ένας έχει μεγάλη αδυναμία στον άλλο.

Ωστόσο, ο θαυμασμός του Δημήτρης προς τη βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης κρατάει χρόνια και πάει πίσω στην εφηβεία του αφού όπως είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK! δεν υπήρχε ούτε ένας άντρας από τον κύκλο του που να μην του αρέσει η Ελένη.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι και μία γυναίκα που πολλά αγόρια την είχαν αφίσα στα εφηβικά τους δωμάτια

«Σε εμένα το λες; Δεν ξέρω κανέναν άντρα τουλάχιστον στον δικό μου κύκλο που να μην του αρέσει η Ελένη Μενεγάκη ως γυναίκα. Δεν είναι η μόνη που είναι ξανθιά με γαλανά μάτια. Το μυστικό της είναι ότι ακόμα και αν δεν την ξέρεις τη λατρεύεις. Αυτή η γυναίκα απλώς δεν υπάρχει. Είναι πανέμορφη. Περνάει ο χρόνος και δεν την ακουμπάει».

Στη συνέχεια της συνέντευξης μαρτύρησε ότι άρχισε να βλέπει ερωτικά τα κορίτσια στα 13 του, ενώ έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 16 του με μία 23χρονη κοπέλα που είχε γνωρίσει στο γυμναστήριο.

Ωστόσο, για να τη ρίξει της είπε ψέματα για την ηλικία του, ανεβάζοντας το νουμεράκι, της έκρυψε πως ήταν παρθένος, ενώ σε εκείνη την ηλικία στο τέλος πάντα ρωτούσε την παρτενέρ του πώς τα είχε πάει, εάν ήταν καλός κι εάν εκείνη είχε περάσει καλά.