Ελένη: Στο φως αδημοσίευτες φωτογραφίες της ζωής της! [photos]

29.10.2015
Γενέθλια έχει σήμερα (29/10) η Ελένη Μενεγάκη, η οποία με δόξες και τιμές, μπαίνει στα 47 έτη. Και όπως η ίδια παραδέχεται, αυτά είναι τα καλύτερα γενέθλια της. Και πώς να μην είναι; Σε επαγγελματικό επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια είναι στην κορυφή, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο ερχομός του τέταρτου παιδιού (καρπός του μεγάλου έρωτα της με τον Ματέο/Μάκη Παντζόπουλο) έχει φέρει νέα δεδομένα στη ζωή της

Και μπορεί η Ελένη να βρίσκεται κοντά στα πρώτα… -ήντα της ζωής της, όμως, ο χρόνος είναι σίγουρα ο καλύτερος της σύμμαχος. Εφτά μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, ενώ ο έρωτας της με τον Ματέο, που καλά κρατεί εδώ και πέντε χρόνια, είναι η καλύτερη… πλαστική για την παρουσιάστρια.

Και αν άλλες διάσημες αποφεύγουν να αποκαλύπτουν την ηλικία τους, η Ελένη δεν έχει κανένα πρόβλημα να τη λέει. Μάλιστα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου αποκάλυψε – με τη γνωστή της τσαχπινιά - on air για ακόμα μία φορά ότι γεννήθηκε το 1969!

Και με αφορμή τα γενέθλια της, το περιοδικό You, έχει ολόκληρο αφιέρωμα στη «βασίλισσα» της τιβί, δημοσιεύοντας σπάνιες φωτογραφίες της από τα παιδικά της χρόνια, αλλά και όταν ήταν σε νεαρή ηλικία. Κι έχουμε να πούμε ότι το νάζι και η τσαχπινιά είναι έμφυτα στην παρουσιάστρια.

Σε ηλικία 13 ετών, μελαχρινή με κοτσιδάκι, ποζάρει στο φακό με νάζι. Στο αφιέρωμα δημοσιεύεται σπάνια οικογενειακή φωτογραφία και από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία, Σταύρο Γαρδέρη. Η Ελένη τότε ήταν 20 χρόνων και ο γάμος κράτησε έναν χρόνο.