Σπανού: Εξηγεί για πρώτη φορά γιατί εγκατέλειψε τις πίστες!

03.12.2015
Αίσθηση είχε προκαλέσει πριν λίγες μέρες η αποκάλυψη ότι η Ελισάβετ Σπανού παράτησε το τραγούδι και δουλεύει πλέον ως υπευθυνη υποδοχής σε γνωστό εστιατόριο του Ψυχικού. Τώρα, η όμορφη τραγουδίστρια για πρώτη φορά εξηγεί τους λόγους που εγκατέλειψε το τραγούδι.

Η Ελισάβετ, σε ρόλο μοντέλου ποζάρει στο φακό του Down Town και αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο τραγούδι και τη συνειδητή απόφαση της να τα παρατήσει. Και ας είναι η μουσική η μεγάλη της αγάπη.

«Αποφάσισα συνειδητά να απέχω από το τραγούδι. Απογοητεύτηκα πολύ από συνεργάτες και συμπεριφορές με αποτέλεσμα να κρατήσω μια απόσταση από τη μεγάλη μου αγάπη, τη μουσική. Ασχολούμαι δέκα χρόνια, με αξιοπρέπεια θεωρώ, με το τραγούδι και έφτασα στο σημείο να μην αντέχω ούτε να ακούω μουσική. Τα πράγματα στη μουσική έχουν γίνει τώρα πια ανταγωνιστικά, σκληρά και αδίστακτα. Δυσκολεύτηκα, είναι η αλήθεια, πέρασα μια έντονη περίοδο άρνησης, δεν κατάφερα να αποκτήσω αυτό το γερό στομάχι που θέλει ο χώρος. Το στομάχι μου έφτασε σε οριακό σημείο και ένιωσα ότι δεν έχω πλέον το ψυχικό κουράγιο να συνεχίσω» εξήγησε.