Ο Χάρι & η Πίπα έκαναν σεξ στην τουαλέτα -Η Αντέλ σε "ρόλο κλειδί"

10.12.2015
Αυτή είναι η είδηση που έγινε viral σήμερα. Όλος ο πλανήτης μιλά για το "ροζ" σκανδαλάκι του Μπάκινχαμ που μόλις τώρα αποκαλύφθηκε.

Σάλος στη Βρετανία, αλλά και σε όλο τον κόσμο από τη ραγδαία αναδημοσίευση της είδησεης ότι η Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) και ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) "σχεδόν έκαναν σεξ" μέσα στην τουαλέτα τη μέρα του γάμου των αδελφών τους, αλλά ότι η νύφη Κέιτ (Kate) τους έκανε τσακωτούς!

Το αμερικανικό περιοδικό ΟΚ! έχει προκαλέσει όλο αυτό τον σάλο βασιζόμενο σε "εγκυρότατες πηγές", σύμφωνα με τις οποίες, εκείνο το βράδυ, μετά τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και της Κέιτ, τα αδέλφια τους, "ανάμεσα στους οποίους υπήρχε από την αρχή εμφανής σεξουαλική ένταση", δεν άντεξαν και "υπέκυψαν στο πάθος τους μέσα στις τουαλέτες". Η ιστορία, βέβαια δεν σταματά εκεί καθώς η νύφη Κέτι, λέει, τους έκανε τσακωτούς!

Για την ιστορία, ιδού και μια εικόνα από εκείνη τη λαμπρή μέρα όπου η Πιπα έκλεψε μεγάλο κομμάτι από τη δόξα της νύφης, λόγω του φορέματος που είχε επιλέξει...

Εντάξει... αλλά γιατί το όλο θέμα προέκυψε τώρα ξαφνικά;;; Χμ... η αλήθεια είναι βέβαια ότι η είδηση μεταφέρεται ως "talk of the town", όμως με πάσα επιφύλαξη!

Τώρα που είναι και οι δυο ελεύθεροι, υποστηρίζει το "ΟΚ!" βρέθηκε η κατάλληλη στιγμή για τον έρωτά τους να γινει επίσημος. Τρεις μήνες μετρά η σχέση τους, μεταφέρουν οι πηγές, όμως οι δυο τους είναι ακόμη πολύ διακριτικοί.

Μεταξύ των όσων διαβάζουμε είναι και ότι αυτή τη δεύτερη φορά, ο Χάρι ξελόγιασε την Πίπα με κεριά, μουσική της Αντέλ και μια... καρμπονάρα στο πρώτο τους ραντεβού! Είχε, λέει, μαγειρέψει εκείνος.

Έτσι εξηγείται!!!

Όσο για τη φωτογραφία επάνω, εξηγούμε ότι φέρει την υπογραφή της φωτογράφου Άλισον Τζάκσον, η οποία έχει κάνει καριέρα "στήνοντας" εικόνες με σωσίες διασήμων σε άκρως χιουμοριστικά -έως και σατυρικά- ενσταντανέ.

Η βασιλική οικογένεια είναι από τα αγαπημένα της θέματα, και με την ευκαιρία ας θυμηθούμε μερικά από τα "καλά της χαρτιά".

Αν εκεί στο Μπάκινχαμ έχουν χιούμορ, σίγουρα θα έχουν γελάσει τρομερά με εικόνες όπως αυτές...