Ο κομμωτής της Κέιτ αποκαλύπτει γιατί κουρεύτηκε

14.12.2015
Μεγάλη εντύπωση έκανε η απόφαση της δούκισσας του Κέιμπριτζ να κόψει τα μαλλιά της και τώρα μαθαίνουμε από "πρώτο χέρι" το λόγο για τον οποίο κατέφυγε στο... ψαλίδι.

Ξεκίνησε από τις αφέλειες πριν από λίγο καιρό η Κέιτ (Kate) και τελικά έφτασε να βάλει ψαλίδι και στα υπόλοιπα μαλλιά, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Ο πλέον αρμόδιος για το "τι και το πώς", hair stylist της νεαρής δούκισσας δίνει τις απαραίτητες απαντήσεις.

"Πρόκειται για ένα πολύ πρακτικό στυλ και δίνει σε μια μαμά που έχει μακριά μαλλιά και πολύ γεμάτο πρόγραμμα την ευκαιρία για μια πιο... εύκολη ζωή. Είναι πιο εύκολο να τα φροντίσεις και χρειάζεται λιγότερος χρόνος για να τα στεγνώσεις", εξηγεί ο Ρίτσαρντ Γουορντ (Richard Ward) μιλώντας στο People.

Σημερινά δημοσιεύματα, όμως, αναφέρουν μια ακόμη, διαφορετική εκδοχή, που εμπλέκει και τη βασίλισσα. Λες;

Μπορεί ο κομμωτής της Κέιτ να μιλά περί πρακτικότητας, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που υπογραμμίζουν τον ρόλο της βασίλισσας Ελισσάβετ σε αυτή την απόφαση της Κέιτ.

Η ισχυρή γιαγιά του συζύγου της, λοιπόν, λέγεται ότι είχε εκφράσει πολλάκις την πεποίθηση ότι "η γυναίκα, ύστερα από μια ηλικία καλό είναι να κονταίνει τα μαλλιά της", οπότε, η Κέιτ το "έπιασε το υπονοούμενο", εξ ου και το νέο λουκ.

Έστω... Της πάει πάντως, όποιος και αν ειναι ο λόγος για τον οποίο το έκανε.