Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ξυρίστηκε για να καλύψει τη... φαλάκρα [photos]

12.01.2016
Δεν είναι μυστικό ότι τα μαλλιά του δεύτερου στη σειρά της διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο αραιώνουν επικίνδυνα. Περούκα δεν βάζει, εμφύτευση δεν κάνει -τουλάχιστον όχι ακόμη- ο γαλαζοαίματος βρήκε άλλη λύση για να "καλύψει" το "θεματάκι" του.

Νέο λουκ για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος, όπως φαίνεται, κατέφυγε σε αυτό ως λύση ανάγκης λόγω του ότι τα μαλλιά του τον "εγκαταλείπουν" μαζικώς πια. Τι να κάνει, λοιπόν, κι εκείνος; Τα πήρα με την... ψιλή!

Αυτή την εικόνα του πρίγκιπα την έχουμε ξεχάσει προ πολλού, αλλά τη θυμόμαστε με την ευκαιρία. Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ την εποχή των σπουδών και της... χαίτης.

Με τα χρόνια, τα μαλλιά αραίωναν, αλλά... και τι να κάνεις; Υπομένεις!

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη εικόνα του πρίγκιπα Γουίλιαμ με το μαλλί, πριν από την τελευταία στυλιστική παρέμβαση. Χριστούγεννα στο Σάρντινγχαμ για όλη τη βασιλική οικογένεια της βρετανίας με την Κέιτ στο πλευρό του και τον πατέρα, πρίγκιπα Κάρολο σε πρώτο πλάνο.

Και μετά, έπεσε το... ξυράφι.

Στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από το τέλος του πρώτου παγκοσμίου πολέμου παραβρέθηκε το ζεύγος και το ενδιαφέρον συγκέντρωσε -για πρώτη φορά- αντί για το χτένισμα της Κέιτ, αυτό του Γουίλιαμ.

Ακολουθώντας το τρεντ του "ξυρίσματος" που... κρύβει τα πάντα, ο 33χρονος πρίγκιπας έγινε πιο μοντέρνος αποδεχόμενος το... μοιραίο!