Δες την Άστον Μάρτιν που οδηγεί ο πρίγκιπας Γεώργιος

14.01.2016
Ο γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ ξεκίνησε σχολείο και, προφανώς, ήρθε η ώρα να αποκτήσει το πρώτο του "σοβαρό" όχημα.

Όλα τα αγοράκια της ηλικίας του λαχταρούν ένα αυτοκινητάκι. Αν είναι και κάμπριο, δε, ακόμη καλύτερα. Ο Γεώργιος, πρίγκιπας γαρ, "ανεβαίνει" κατηγορία και αναμένεται να "οδηγεί" μοντέλο της βίντατζ Aston Martin V8 Volante. Πιο κουλ δε γίνεται.. Τι συμβαίνει, όμως, ακριβώς;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Express, ο μικρός πρίγκιπας πρόκειται να "κληρονομήσει" το αυτοκίνητο που είναι μία από τις 25 εκδοχές του σε μινιατούρες που υπάρχουν και πρωτοδωρίστηκε στον πρίγκιπα Κάρολο το 1988 ως δώρο για τους εγγονούς του, Γουίλιαμ και Χάρι.

Αφού τα αγόρια έπαιξαν μαζί του όσο τους "έπαιρνε λόγω ηλικίας", το όχημα μεταφέρθηκε στο μουσείο του Σάρντιγχαμ. Μέχρι που ήρθε η ώρα του ξανά...

Ποιος τη χάρη του του Γεώργιου, ο οποίος, λέγεται ότι έχει μανία με τα αυτοκίνητα. Θα πηγαίνει βόλτες και την αδελφούλα του, πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Βέβαια, δεν είναι ο μόνος από τη βασιλική οικογένεια που είχε αυτή την... τύχη. Πού να δεις τον παππού του.

Ιδού και ο πρίγκιπας Κάρολος στον... καιρό του. Η μαμά βασίλισσα Ελισσάβετ καμαρώνει τον κανακάρη της να κάνει "βρουμ βρουμ" στους κήπους του Μπαλμόραλ, σαν μια οποιαδήποτε κοινή θνητή.