Κατέρρευσε επί σκηνής η Μαντόνα -Τι συνέβη; [vds]

14.01.2016
Συντετριμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος από το θάνατο το Ντέβιντ Μπάουι (ή πιο ορθώς Μπόουι όπως προτιμούσε ο ίδιος να προφέρεται το όνομά του). Τη λύπη της και τις αντιδράσεις της δεν κατάφερε να συγκρατήσει και η Βασίλισσα της Ποπ Μαντόνα που λύγισε επί σκηνής.

Στην συναυλία που πραγματοποίησε στο Χιούστον, στο πλαίσιο της περιοδείας της, η Μαντόνα θέλησε να τιμήσει τον θρυλικό ροκ σταρ ερνηνεύοντας ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια το «Rebel, Rebel» ενώ στο video wall περνούσαν φωτογραφίες του θρύλου Μπόουι.

Η Μαντόνα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και φορτισμένη συναισθηματικά έπεσε κάτω και ξέσπασε σε κλάματα.

Τη λύπη της για το θάνατο η Μαντόνα την είχε δέιξει και μέσα από τα social media με τα ποσταρίσματά της.


Τόσο τυχερή που σε γνώρισα!!! Hot Tramp I love you So!" έγραψε στο Twiiter

Αλλά και το post στο Facebook ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο

Είμαι συντετριμμένη. Ο David Bowie άλλαξε την πορεία της ζωής μου για πάντα. Ποτέ δεν ένιωσα ότι ταίριαζα στο Michigan όσο μεγάλωνα. Αισθανόμουν εκκεντρική ή τέρας. Πήγα να τον δω σε μια συναυλία στο Cobo Arena στο Detroit. Είχα ήδη πολλούς από τους δίσκους του και με είχε εμπνεύσει με το πώς έπαιζε με τη σύγχυση των δύο φύλων. Ήταν τόσο αρσενικός και θηλυκός. Αστείος και σοβαρός. Έξυπνος και σοφός. Οι στίχοι του ήταν πνευματώδης ειρωνικοί και μυστήριοι. Τον βρήκα τόσο καινοτόμο. Μοναδικό και προκλητικό. Μια πραγματική ιδιοφυΐα. Σε ευχαριστώ David Bowie. Σου χρωστάω πολλά. Θα λείψεις στον κόσμο

Δες το βίντεο που δείχνει την κατάρρευση της Μαντόνα επί σκηνής στην επόμενη σελίδα.

Η Βασίλισσα της Ποπ σωριάστηκε στη σκηνή κλαίγοντας με λιγμούς ενώ το κοινό την αποθέωσε με το χειροκρότημα.